Sister Sledge - The Very Best of 1973 - 93 (1993)

R&B
Label: Warner Bros.

1. We Are Family (3:28)
  2. He's the Greatest Dancer (6:12)
  3. All American Girls (3:55)
  4. Smile (5:15)
  5. Love Don't You Go Through No Changes on Me (3:24)
  6. Pretty Baby (4:02)
  7. Got to Love Somebody (3:37)
  8. Dancing on the Jagged Edge (3:35)
  9. Frankie (4:17)
  10. Lost in Music (4:44)
  11. Thinking of You (4:23)
  12. Mama Never Told Me (3:20)
  13. Reach Your Peak (3:30)
  14. Let's Go on Vacation (3:16)
  15. My Guy (3:46)
  16. All the Man I Need (4:08)

met David Simmons

17. We Are Family [Sure Is Pure Remix] (3:58)
  18. Lost in Music [Sure Is Pure Remix] (5:07)
Fantastisch album! Die gasten (Edwards/Rodgers) waren zo goed dat al die jaren '90 sterretjes ervan moesten lenen om wat aardigs te maken. Neem Will Smith, Tom Jones of Whitney, allemaal gejat en ook nog zo'n nederlands bandje 2 brothers on the 4th floor geloof ik. Destijds aangeschaft voor slechts een geeltje!

avatar van george clinton
Ja, wat ze van Edwards en Rodgers hebben klinkt inderdaad echt bijzonder fijn in de oren maar het overige werk is duidelijk veel minder en dat valt mij toch echt wel op.

avatar van Madonna
Edwards/Rodgers waren het brein achter de produktie. Een heerlijke sound dat die gasten produceerden. Mijn favoriet is "All American Girls" ...(wise up, before it's too late...) heerlijke groove, bombastische drums, synthesizers, heerlijk gewoon.

Je kan gelijk opmerken welk nummers zij voor hun rekening hebben genomen en welke niet.
-4-

avatar van sq
sq
Ik wil je niet teleurstellen maar 'All american girls' was een productie van (ook heus een topper) Narada Michael Walden. Wel met je eens dat het een goed nummer is, en ook wel dat het goed paste achter de eerdere hits; iedereen dacht dat Sister Sledge definitief verdwijnen zou zonder de Chic-invloed. Het was uiteindelijk ook voor mij aanleiding om Narada Michael Walden zelf eens te gaan beluisteren. Zie ook elders op deze site.

avatar van Madonna
Aaaah je hebt gelijk idd. Narada Michael Walden. (Volgens mij drumde hij ook) Ik ken dat nummer van hem..."Gimme, gimme, gimme"...

avatar van monique
lost in music is nog steeds een heerlijk nummer