Jethro Tull - Live at Montreux 2003 (2007)

Label: Eagle

1. Some Day the Sun Won't Shine for You (4:20)
  2. Life Is a Long Song (3:31)
  3. Bourée (4:57)
  4. With You There to Help Me (6:33)
  5. Pavane (4:28)
  6. Empty Café (2:37)
  7. Hunting Girl (5:30)
  8. Eurology (3:39)
  9. Dot Com (4:43)
  10. God Rest Ye Merry Gentlemen (5:00)
  11. Fat Man (5:25)
  12. Living in the Past (6:59)
  13. Nothing Is Easy (5:09)
  14. Beside Myself (6:38)
  15. My God (8:30)
  16. Budapest (11:28)
  17. New Jig (1:27)
  18. Aqualung (8:02)
  19. Locomotive Breath (8:36)
Father McKenzie
Prachtplaat van oude rotten die goed op elkaar ingespeeld zijn, dat is niet enkel goed te horen, maar voor wie de dvd in huis haalt ook mooi om zien.

Ozric Spacefolk
Mooie, strakke liveregistratie met nieuwe en oudere songs. Dit is dan toch wel één van de laatste keren dat de band samen optrad.
Nog even die magie tussen Martin en Ian, aangevuld met Jonathan Noyce, Doane Perry en Andrew Giddings, die op dat moment ook alweer 10 jaar samen spelen.

Bourée is in een nieuw, rockend jasje gestoken. En eigenlijk klinkt alles als een klok. Ook Ian, want ook al vinden een hoop, dat hij niet kan zingen. Ik vind hem één van de beste zangers die ik ken.

Ozric Spacefolk
Moet trouwens ook zeggen, dat ik het moderne gitaargeluid van Barre wel echt supervet vind. Ik wist het al, maar zet eens Aqualung op en je wordt weg geblazen. Echt een hardrock/metal geluid wat niet veel gitaristen uit hun gitaar kunnen toveren.

Mssr Renard
Via Audio Fidelity in 2009 ook op (limited) dubbel-lp uitgebracht. Gezien de lengte van twee lp's, zijn er daardoor ook songs weggelaten. Het artwork bestaat uit wat foto's. Het is dus echt voor de fans en completisten. Iemand als ik dus.

Gelukkig heb ik ook gewoon Tidal, om het hele concert te beluisteren.