The Dino 5 - Baby Loves Hip Hop Presents the Dino 5 (2008)

Label: Torque

1. Dino-5 Theme (1:03)
  2. Story Part 1- Pick Out a Book (1:38)
  3. I May Be Big and Scary (But I am Really Pretty Nice) (3:30)
  4. Story Part 2- at the Playground (2:28)
  5. Yea Me Too (2:35)
  6. Story Part 3- Back to His Buddies (1:19)
  7. Tell Me More (3:34)
  8. Story Part 4- Play Date (2:51)
  9. That's Funny (2:32)
  10. Story Part 5- Basement Jams (0:42)
  11. Jump (2:35)
  12. Story Part 6- Night Turns to Day (1:34)
  13. What About Ten? (1:51)
  14. Story Part 7- Talent Show (1:14)
  15. Dino-5 Theme Song [Long Version with Solos] (2:36)
  16. Teo Start It Off (0:59)
  17. Sometimes I Like to Scream (1:51)
  18. Story Part 8- Burp Talking Dino Wins (2:09)
  19. Glad That We Came, Now We Have to Go (2:38)
  20. Story Part 9- Good Night Momma (0:25)
avatar van Rhythm & Poetry
Dit is echt geniaal. Als ik mijn kinderen 2 talig op ga voegen en de andere taal engels zou zijn dan is deze plaat er een die ik zeker op ga zetten. Zo iets zou in het Nederlands moeten verschijnen. En wat een mc's doen hier aan mee zeg. Die verhaaltjes tussen door zijn ook erg leuk gedaan (het is uiteindelijk een groot verhaal). Ik ben niet de doelgroep maar kan dit enorm waarderen. Hulde voor deze groep. 4,5* dik verdiende sterren.

De groep bestaat uit:

MC T-Rex (Chali 2na of Jurassic 5), Tracy Triceratops (Ladybug Mecca of Digable Planets), Teo Pterodactyl (Scratch of the Roots) and Billy Brontosaurus (Wordsworth, of EMC).

avatar van jelmer19
haha heb deze laatst ook even geprobeerd. Was idd erg leuk gedaan maar ik heb het niet voor elkaar gekregen om hem helemaal uit te luisteren.

avatar van Rhythm & Poetry
Nee, toch maar mijn stem verwijderd. Dit is een meesterwerk en mocht ik dus ooit kinderen krijgen blablabla, dan is dit zeker iets wat ik op ga zetten en wellicht zal ik dan een stem uitbrengen. Dit is niet te vergelijken met andere albums waar ik cijfers voor geef. Toch niks dan hulde voor deze groep.