Sterling Void - It's All Right (1989)

geen stemmen

7. Set Me Free
  8. Do You Wanna Dance
  9. Serve It Up
avatar van trebremmit
It's All Right met Paris Brightledge is een geweldige Chicagohouse klassieker, geproduceerd door Marshall Jefferson. De rest van dit album ken ik niet, maar ik zie dat Joe Smooth aan een aantal tracks heeft meegewerkt, dus dat kan wel interessant zijn.
Pet Shop Boys heeft van It's All Right ook nog een cover gemaakt, wat volgens mij wel een hit werd, maar die versie vind ik lang niet zo mooi.

avatar van Poeha
trebremmit, die van de PSB is toch uit 1988 en dit uit 1989. Zeker weten van die cover? Zou kunnen hoor, in verband met daadwerkelijke release tijdstip, maar toch even de vraag.

It's All Right is alvast een zeer fraaie "Chicago house met piano riedel"-ontdekking.

avatar van trebremmit
De single kwam uit in 87.