Joel Goldsmith, Kevin Kliner, Richard Band & Dennis McCarthy - Stargate SG-1 (1997)

Score
Label: Milan

1. Main Title (1:02)
  2. Return to Active Duty / General Hammond (2:52)
  3. The Bomb / Jack's Protest (3:09)
  4. Jack's Story / Memory of a Son (1:39)
  5. Egyptology / Sha're'/Aliens (8:11)
  6. Apophis / The Ceremony / Escape (6:40)
  7. Entering the Stargate (3:13)
  8. Chosen for Life Or Death (4:18)
  9. Final Battle / Ultimate Victory (8:49)
  10. 1 Vs the Aliens (5:54)
  11. Choosing a Queen / The Test (3:27)
  12. End Title (0:59)
neo
David Arnold's werk werd opnieuw gebruikt door Goldsmith, Band, MacCarthy en Kliner voor verschillende afleveringen van de serie. Allemaal genoeg ervaring met tv series en het bewerken van een eerder bevestigd thema. McNeely deed dat bijvoorbeeld met zijn werk voor zijn Star Trek: Generations score. Kliner hielp Arnold later met Wing Commander. Goldsmith lijkt nog het meest zijn eigen draai eraan te geven.De 2001 uitgaven bevat suites van de verschillende componisten. 4 sterren