Delightful - Delightful (2008)

geen stemmen

6. Christine (4:42)
  7. Insomniat (3:01)
  8. Unloved (5:29)
  9. New Days (4:53)
  10. Learned Hopelessness (5:07)
  11. Delightful (2:11)
avatar van reptile71
De mannen van het Nederlandse Mecano hebben een label genaamd Mutantjasz en houden zich daarnaast ook bezig met de productie van andere bandjes. Eén zo'n bandje dat ze in de armen hebben gesloten is het Griekse Delightful. Ik kwam het album tegen op de site van Mutantjasz en uit nieuwsgierigheid heb ik het album, dat nog maar net gereleased is, meebesteld met een paar andere cd'tjes voor op mijn site. Ik ging er maar vanuit dat Mecano heus geen energie zou gaan steken in bagger en het dus op zijn minst wel aardig moest klinken. Ik heb wel even geluisterd op de myspace van Delightful om een idee te krijgen en dat klonk goed genoeg om de gok te wagen.
Nu moet ik zeggen dat ik nog niet de kans heb gehad het album heel goed te beluisteren (beetje tussendoor terwijl mijn dochter van 2 in het rondvloog en dat zorgt voor nogal wat afleiding), maar toch, wat ik ervan heb opgevangen klonk best lekker. Zo nu en dan had ik zelfs het idee dat ik de oude Mecano erin terughoorde en dat is natuurlijk goed nieuws. Voorlopig ga ik dit plaatje dus maar eens wat draaibeurten geven.