Local H - Twelve Angry Months (2008)

Label: Shout! Factory

1. January: The One with 'Kid' (4:48)
  2. February: Michelle (Again) (2:46)
  3. March: BMW Man (3:15)
  4. April: White Belt Boys (4:30)
  5. May: The Summer of Boats (3:51)
  6. June: Taxi-Cabs (4:28)
  7. July: 24 Hour Break-Up Session (5:09)
  8. August: Jesus Christ! Did You See the SIZE of That Sperm Whale? (2:31)
  9. September: Simple Pleas (4:33)
  10. October: Machine Shed Wrestling (4:54)
  11. November: Blur (2:38)
  12. December: Hand to Mouth (8:49)
Ik liep hier min of meer toevallig tegenaan, waarbij er positieve recensies bij dit album stonden. Ik kan die alleen maar onderschrijven. Van Indie rock tot classic rock, dat is wat je hoort. Sterke composities, gevarieerd en steengoed uitgevoerd.

Ik vond sommige 'tags' van bands die bij het album stonden wel herkenbaar: Alice in Chains, Nirvana, Them Crooked Vultures. Dat is het niveau van dit duo (ze konden ooit geen goede bassist vinden). Overal lees je dat dit een onderbelichte band is: ze verdienen meer succes. In the USA loopt het een beetje, maar in Europa nog niet echt. Zo ben ik (voorlopig?) de eerste die hier een bericht plaatst.