Locksmiths - Skeleton Keys (2008)

geen stemmen

met Chris Sinn

12. Newspeak
  13. Good Night
avatar van Rhythm & Poetry
Duistere hiphop is wat je verwacht als je de album hoes ziet. Wat blijkt, Locksmiths (weet niet uit wie het bestaat, aan de naam te zien denk ik uit meerdere, een mc en een producer bijv.) heeft een zalige rapper die qua stem enigszins op Tonedeff lijkt (rapt net zo makkelijk/erg relaxte stem). Producties zijn ook erg aangenaam. En het album luistert in een adem weg. Ik ben aangenaam verrast met dit album, een aanrader.

Jammer dat dit nummer er niet op staat.

Edit. als jullie het niet eens zijn met mijn vergelijking met Tonedeff, ligt dat aan mij. Ik maak namelijk vaker vergelijkingen die kant nog wal raken )

avatar van MJ_DA_MAN
Zag deze net op een bepaald blog staan, schrok even van die cover