Lethal Aggression - Life Is Hard... but That's No Excuse at All! (1988)

Metal / Punk

18. No Scene
  19. F.D.A.
  20. Drugcore
  21. Quick Pain
  22. Tipper Gore Smokes Dope (Outro)
  23. Face the Facts
  41. Just Killed R'N'R Part II
  42. Metallic Rage
  43. Vodda Vodka
avatar van frolunda
Old school hardcore met metal invloeden (gelukkig net niet te veel) en een vrij hoog tempo.Een beetje Suicidal tendencies,een beetje Agnostic front en wat Cro mags,helemaal niet slecht en zeker een aanrader voor de liefhebbers.

avatar van ZAP!
Potdomme, dit moet 'm dan toch eindelijk zijn. Altijd gedacht dat de grote poster op het kleine slaapkamertje van mijn neef van een heel andere band en plaat waren, maar dit is 'm. Ik had 'Life is hard...' altijd wel in mijn hoofd, maar dan in combi met '...and then you die' en zodoende nooit gevonden... Het moet trouwens zijn: ""But That's No Excuse at All!" - correctie ingestuurd.

Zal ik de muziek misschien ook nog es checken...?