Overwegend ambient waar creatief gebruik wordt gemaakt van loops in de eerste 4 nummers. De stuk voor stuk eigenzinnige tracks komen respectievelijk uit '91, '90, '89, '86 en '90 en verschillen (mede hierdoor) nogal. Al met al een rijke maar in het begin misschien wat lastig door te komen luisterzit.
Opener 'Banteay Srey' is voor mij heel geruststellend, sereen en tegelijk ook een track die tranen achter m'n ogen kan oproepen. Het heeft een shoegaze gevoel door de manier waarop er een verbuiging in een gebruikte sample plaatsvindt die lijkt op een stem, het blijft verder onder ambient schaarbaar dit nummer.
De volgende twee nummers zijn wilder en hebben een exotisch tintje door de samples. Creatief weet deze man samples te gebruiken. De tracks zijn bruter afgewerkt dan de opener, maar als je aandachtig luistert valt op dat dit ook met een mooie speelsheid en gevoel is gemaakt.
Bij 'Shing Kee' wordt teruggekeerd naar het serene en meer minimale. Een stem wordt geloopt en steeds wordt de loop langer en meer hoorbaar, tot de track zeer Basinski achtig begint te ademen. Een mantra achtige ambienttrack.
'Chao Nue' bevat een stuk of vier transities in het nummer, waarvan de laatsten het mooist zijn. Na 10 à 11 minuten komen speciaal geproceste tonen het overnemen en begint het heel veel weg te hebben van later werk van Celer. Deze tonen worden overgenomen door prachtig subtiel ambient synthwerk waarmee een geweldig einde aan het album wordt geknoopt.