Food for Animals - Belly (2008)

Label: Hoss

8. Yo (0:17)
  9. Belly Kids (3:02)

10. You Right (5:29)

met Mason Dixon en Hy

11. Bubbleguts / My Territory / My Breath (5:10)
  12. 'tween Fantasy Reprise (1:26)
  13. Grapes (Preprise) (2:32)
  14. Swampy (Summer Jam) (2:12)
  15. Grapes (3:33)
avatar van nuf
nuf
Ken dit album niet, maar deze muziek is een bizarre mix van rap en breakcore, tenminste dat andere album wat ik ken Vind zelf dat deze combinatie goed werkt

avatar van Will u.be
1,0
zulke muziek slaat echt nergens op

tuktak
hiphop met hetzelfde experimentele gehalte als bv een dalek. het concept is goed, de uitwerking hier is alleen matig. je krijgt een lekker opgefokt sfeertje voorgeschoteld, maar het verrast eigenlijk nergens. ook is de cohesie tussen productie en rap weinig aanwezig. soms heeft de rap de overhand, soms de productie, maar continu klinkt het als een slecht op elkaar geplakte combinatie, jammer.

avatar van Supernormal
Niet helemaal eens met vorige post want verrassen doet het wel. Het klopt daarentegen wel dat de hechting niet helemaal compleet is en daardoor wat spanning ontbreekt. Iets wat dit soort hiphop nodig heeft om te overleven. Als je van dit soort noisy rapmuziek zoekt die duidelijker in de productie is geweven, moet je bij Death Grips zijn. Da's straight-in-the-face!