Aborted - Strychnine.213 (2008)

Belgiƫ
Label: Century Media

1. Carrion (2:49)
  2. Ophiolatry on a Hemocite Platter (3:24)
  3. I35 (4:43)
  4. Pestiferous Subterfuge (3:45)
  5. The Chyme Congeries (4:24)
  6. A Murmur in Decrepit Wits (3:45)
  7. Enterrement of an Idol (4:51)
  8. Hereditary Bane (1:46)
  9. Avarice of Vilification (3:34)
  10. The Obfuscate (4:09)
  11. Slaughtered * (3:57)
godlydevil7
Nieuwe Aborted . Ik ben benieuwd, er zijn een paar nummers op het net te luisteren, maar dat heb ik nog niet gedaan. Hoewel de reviews daarover wel positief zijn.

We zullen zien!

Jij leest Aardschok

avatar van Epitaph
Jij dus ook.

godlydevil7
Eigenlijk niet (ik moet 'm nog halen), ik las alleen op Last.fm iets over die nummers op de shoutbox van Aborted.

avatar van andnino
Klinkt raar maar ik vind m wat soft. Ben pas kort bekend in het death metal wereldje, maar heb toch wel steviger materiaal voorbij zien komen dit jaar. (Origin iemand?)

avatar van bennerd
De Pantera-cover is iig erg vet.

avatar van bennerd
Hij is er alleszins met de vingers in de neus door na de eerste luisterbeurten. Aborted mag zich best de nieuwe Carcass gaan noemen, pfioew. De nadruk ligt hier niet op snel, maar vooral op bruut en hard. De grunts klinken weer lekker vet, de riffs zwaar.

De Belgen kunnen weer trots zijn

bro
Ik ben al lang vergeten waar ik het gehoort heb, maar er was een wedstrijd-achtig iets waarbij je een titel mocht verzinnen en Aborted ging er een uitkiezen en daaromtrent een nummer schrijven. Welnu, iemand enig idee welk nummer dat nu eigelijk is?

Slaughtered?

heb dit album pas gekocht, ik was eigenlijk best wel teleurgesteld
ik had gehoopt op een lekker bruut deathmetal album, maar dit album neigt voor mij iets te veel naar de metalcore

avatar van bennerd
Dit is erg bruut als je het vergelijkt met een meer -core getint album als The Archaic Abattoir.

avatar van dirkje25
Dit is meer -core getint dan The Archaic hoor

bro
vind je?

Louredine
Als fan van het eerste uur vind ik dit een ontzettende ontgoocheling. Te metalcore-achtig en ook te melodieus voor een goed bruut death metal album te zijn. Gelukkig keren ze met de hieropvolgende mini terug in de tijd.