Six Organs of Admittance & Charalambides - Songs from the Entoptic Garden Volume Two (2001)

Folk / Avant-Garde
Label: Time-Lag

1. Six Organs of Admittance - As Voyage, in Voyage
  2. Six Organs of Admittance - Bury Dreams
  3. Six Organs of Admittance - Resurrection Song
  4. Six Organs of Admittance - The Gardener (For Hildebrand)
  5. Six Organs of Admittance - Her Breath, a Prayer
  6. Charalambides - Second Rehearsal
Sietse
Jaja, dan eindelijk deel twee uit de serie ook maar eens op MuMe toegevoegd.

Deze bevalt mij nog beter dan deel 1 uit de serie (Drona Parva en Ultrasound).

Waar deel 1 heel erg gericht was op ambient en drone geluiden hebben we hier veel meer te maken met psychedelische folk muziek en hier en daar wat drones.
Op deze plaat komen 2 van de beste acts uit die scene naar voren: Six Organs of Admittance en Charalambides.
Beide laten ze hier duidelijk hun eigen ding horen en meteen is ook duidelijk waarom ze bij de top horen.

Helaas is deze plaat tegenwoordig heel erg moeilijk te krijgen, maar mocht je hem ooit ergens voor een aangename prijs van minder dan zo'n 50 euro zien kan ik niet anders zeggen dan: KOPEN.

5 sterren.