Boris - Heavy Rocks (2002)

Japan

4. Something (2:44)
  5. Soft Edge (3:50)
  6. Rattlesnake (2:16)
  7. Death Valley (6:55)
  8. Orphan Projection (3:54)
  9. The Bell Tower of a Sign (8:28)
  10. 1970 (4:58)
nanneb
vette plaat!! 4****
(ze treden 24 juni 2007 op in 013 Tilburg)

avatar van BlueVelvet
En ja hoor, weer een heerlijke plaat van de band die zo langzamerhand mijn favoriete begint te worden. Precies zoals de titel al aangeeft: Heavy Rocks! YEAH!

avatar van kaztor
Wat voor rock-muziek is dit?

De naam Boris, daar heb ik anno nu in artiestenland wat minder aangename associaties mee. Misschien dat daar wat aan te doen valt...

Stoner/noiserock. Maar ik zal begingen met Pink. Zal je wel bevallen .

avatar van kaztor
Kat in 't bakkie, dus!

Maatje van me kwam net met namen als Orange Goblin en Electric Wizard. Vanavond laat ie het horen.

Wat ik ken van Electric wizard is ook .

Die intro is zo ontzettend, maar dan ook echt ontzéttend moddervet.

avatar van robbizzel
Ik vind platen als Amplifier Worship en Feedbacker toch wel lekkerder. Tempo ligt hier hoger en komt niet echt ten goede van de songs vind ik, rockt soms nog wel flink de pan uit, dat wel. The Bell Tower of a Sign springt er zeker nog wel bovenuit samen met het midden stuk Soft Edge/Rattlesnake. Maar ben uiteindelijk toch meer fan van de langere loggere nummers van Boris.