The Wedding Present - Watusi (1994)

Label: Island

1. So Long, Baby (2:26)
  2. Click Click (4:26)
  3. Yeah Yeah Yeah Yeah Yeah (3:13)
  4. Let Him Have It (2:59)
  5. Gazebo (3:06)
  6. Shake It (3:01)
  7. Spangle (3:12)
  8. It's a Gas (3:29)
  9. Swimming Pools, Movie Stars (3:07)
  10. Big Rat (3:37)
  11. Catwoman (7:07)
  12. Hot Pants (2:02)
avatar van rzasa
Yeah Yeah Yeah Yeah Yeah is een alltime favourite. Leuk clipje ook.

Plaat bracht toch niet het commerciële succes waarop gehoopt was, ondanks de toegankelijkheid.

4 sterren

fastpulseboy
Voor mij is de hele plaat eigenlijk een alltime favorite. Weer eens uit de kast getrokken en blijft van het begin tot het eind super.
Misschien is ie idd iets toegankelijker dan de andere platen. Hier zijn de drums ook zo lekker geproduceerd.
Click click als grootste uitspringer hier voor mij.

Ja erg fijne plaat maar mij voorkeur licht toch net bij Seamonsters of Tommy.

fastpulseboy
jah! bij mij ook... George Best, Bizarro ook hehehe, maar van de latere platen vind ik deze dan ook erg fijn.

fastpulseboy schreef:

, george best is ook tof ja. Eigenlijk is er geen slecht album van David Gedge en band. Heb jij die peelsessions misschien?

D-ark schreef:

ja hoor.
Heb je ze niet gedownload ofzo?
Zijn goed te vinden op slsk.

fastpulseboy schreef:

ja hoor.
Heb je ze niet gedownload ofzo?
Zijn goed te vinden op slsk.

Nee, ok. Vroeg het gewoon even na . Maar goed terug op de plaat, Yeah Yeah is wel een bizar goed nummer.

avatar van EttaJamesBrown
Na een jaar van Hit Parades was het wat stil en moeizaam.

Watusi is what you’ll get…