Ok, dit album heb ik ondekt d.m.v het albums die wat meer aandacht verdienen topic.
Was toch enigzins verbaasd over dit album, akrobatik is een hele goede rapper met een bijna perfecte stem. skills, flow, stem, woordspellingen het is allemaal redelijk tot goed bij deze man. instrumentaal is dit album redelijk goed en samen geven deze factoren een heerlijk album.
Het album begint sterk met een nummer waarin Akrobatik eerst een paar shout outs doet en daarna al rappend zichzelf even voorsteld in een vete verse.
De volgende track, tevens de titeltrack, een middelmatige beat, maar weet me toch te pakken. Akrobatik doet hier goed z'n ding en het refrein mag er zijn.
Nummer 3, hypocrite sterke beat Akrobatik past er perfect op. goed concept en Akrobatik komt er weer goed naar voren, wel merk je dat hij meer in huis heeft.
The hand that rocks the cradle, een simpele beat, maar dat laat Akrobatik er alleen maar meer uitspringen, hij laat hier goed zijn skills zien in deze 2 minuutdurende refreinlozetrack.
Remind my soul, 1 van mijn favorieten van dit album. een lekkere beat een mooi onderwerp en goede lyrics maken dit nummer een toppertje.
Nummer 6, dit nummer heeft 1 van de sterkste beats van het album, Akrobatik komt wel leuk op deze track, maar echt veel diepgang heeft het niet, het ligt dan ook aan de rap dat dit nummer niet 1 van m'n favorieten is, de beat is
Feedback een heel dope nummer, Akrobatik is hier de betere, Diamond laat hier echt zijn beste kant zien, van zijn kant komt kinderrijm terwijl Akrobatik hier ongeveer zn beste stuk van het album dropt.
Cooler heads, mooi relaxde beat Akrobatik die zich een beetje inhoud hier, lekkere delivery iig... erg lkkr om op te chillen. ook 1 van mijn favorieten!!
Wrek Dem is ook zo'n dope track, weer een briljante chillende beat, Mr. Lif dropt een hele dope verse en ook Akrobatik komt erg dope, geniaal

vooral leuke sample die gesratched wordt aan het einde van de track
Het album wordt beter en beter, The Bonecrusher is zo vet, hele dope beat en Akrobatik verscheurd 'm, snijdt 'm aan stukken haalt de aangebrande stukjes er uit en eet hem op!! totaal zieke track dit
Woman pt. II gaat het weer wat rustiger niet echt een nummer dat je afzonderlijk eens op zou zetten, gewoon een goed nummer die je niet hoeft te skippen.
Always bet on Ak is weer zo'n track waarvan je weet dat je hem nog vaak zal gaan luisteren hele goede beat, en Akrobatik komt er lekker op. Het niveau gaat weer een heel stuk omhoog met dit nummer.
Limelight is een echte laidback track, deze track doet het 't beste als je lkkr in bed ligt tv te kijken. zeer vette trompet doro de beat en nog een vette sample die ik neit kan plaatsten, maar is gewoon vette track
Limelight loopt perfect over in Time die het album nog rusitger maakt, wat helemaal niet negatief is want dat brengt toch weer een vette track met Akrobatik die een beetje achter de beat aanrent, wat overigens heel vet klinkt, na dit nummer verwacht je een keiharde knaller die je van je stoel blaast, er is immers genoeg ge relaxed.
Die komt er helaas niet

tenminste niet bij mij, ik heb geen goede versie van dit album gedownload en het laatste nummer zit er niet bij, wel een vet stukje op bol.com gehoord wat ik daar hooirde was 1 van de of de beste beats van het album
kortom, een zeer sterk album, mijn stem zit tussen 4 en 4,5 soms een beetje eentonig maar de qualiteit van de tracks maakt dat dubble en dwars goed!!