The Kelly Family - Best Of, Vol. 2 (1999)

Verenigde Staten / Ierland
Pop / Folk
Label: BMG

1. Because It's Love (3:46)
  2. Fell in Love with an Alien (3:12)
  3. Why Why Why (3:34)
  4. First Time (4:14)
  5. Hooks (3:13)
  6. I Really Love You (3:46)
  7. Quisiera Ser un Angel (3:45)
  8. You're Losing Me (4:06)
  9. Thunder (3:43)
  10. One More Song (4:21)
  11. When the Last Tree (3:56)
  12. Roses of Red (3:43)
  13. I Feel Love (3:26)
  14. I Can't Help Myself (3:18)
  15. Saban's Mystic Knights of Tir Na Nog (3:03)
  16. By Myself But Not Alone (3:40)
  17. I Wanna Kiss You (3:45)
  18. Mama (4:01)
avatar van Jesusfreen
Musicfriek voegt hier de wonderlijkste platen toe, respect!!

avatar van LucM
Ze mogen mij voor gek verklaren maar "Fell in Love with an Alien" vind ik een heel mooi nummer.

Mostlyanthony
ehm, ja, dan verklaar ik je bij deze maar voor gek, "Fell in love with an alien" is zo ongeveer het slechtste nummer dat ze hebben gemaakt. Mijn voorkeur gaat uit naar Hooks, Thunder of First Time. Zo jammer, dat alle aandacht alleen maar uitging naar Paddy en Angelo en dat er nauwelijks werd omgekeken naar de echt getalenteerde Jimmy, Patricia en Barby..

avatar van LucM
Het zijn wel getalenteerde muzikanten en ik kan hun folkpop wel waarderen in die zin dat ze degelijke melodieën brengen, al klinken sommige nummers wat melig. Maar ik hoor veel liever zulke "foute" acts dan die "serieuze" maar emotieloze en gelikte R&B die tegenwoordig op TMF passeert.

avatar van LucM
Tenslotte muziek met een beperkte houdbaarheid, te kitscherig en ook te melig voor mij mede vanwege de vocalen. Fell in Love with an Alien is wel een guilty pleasure.