Dub Trio - Cool Out and Coexist (2007)

Label: ROIR

1. Angle of Acceptance (2:38)
  2. Who Wants to Die? (3:08)
  3. Interlude #1 (0:29)
  4. One Man Tag Crew (2:58)
  5. Interlude #2 (0:42)
  6. Untitled (2:09)
  7. Casting Out the Nines (4:54)
  8. Jack Bauer (2:23)
  9. Drive by Dub (4:34)
  10. Extract (4:54)
  11. Cool Out and Coexist (6:40)
  12. Screaming at the Sea (5:47)
  13. Illegal Dub (3:27)
  14. Jog On (2:45)
avatar van rubuh
Wat kicken zeg... Dit is een instrumentale mix van dub, metal en post-rock. Het trio laat hier zien dat die drie prima samengaan! Heeft er iemand een idee of er meer bands zijn die zoiets maken? Trouwens, wie leest dit nou? Eerste stem, eerste bericht, tssk... schaamteloos. Dub moet haast wel de ware origine zijn van schoegazer, niet?

Ik heb ze zelf ook gezien in Utrecht vorig jaar, dat was nog veel bruter dan deze plaat! Die drummer zat echt als een beest tekeer te gaan, de ene break na de andere en altijd retestrak. Wat cool zeg

Af en toe lijkt het wel een beetje gekunsteld, maar 4* is het zeker waard! Topplaat.

avatar van frans swa
niemand leest dit, gek!