menu

Magnum - Keeping the Nite Light Burning (1993)

mijn stem
2,62 (8)
8 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Jet

  1. The Prize (4:40)
  2. Heartbroke and Busted (3:32)
  3. Foolish Heart (2:56)
  4. Lonely Night (4:17)
  5. Start Talking Love (3:41)
  6. Only a Memory (3:43)
  7. Need a Lot of Love (5:41)
  8. Maybe Tonight (3:30)
  9. One Night of Passion (3:52)
  10. Without Your Love (4:45)
  11. Shoot (3:59)
  12. Soldier of the Line (3:59)
totale tijdsduur: 48:35
zoeken in:
avatar van Casartelli
2,0
Casartelli (moderator)
Alternatieve versies van oude Magnum-nummers. Meestal zijn dit domweg clichématige akoestische uitvoeringen, maar er zit ook een a-capella nummer tussen, alsmede een met veel blazers.

Je moet er van houden, zullen we maar zeggen.

Ozric Spacefolk
Een aantal nutteloze (akoestische) versies van liedjes...
Echter ook een paar gave herziene versies, zoals The Prize (met cello), een reggaeversie van Need a Lot of Love (ook met strijkers).... Een jazzy fusion versie van One Night of Passion (zo heb je Magnum nog nooit eerder gehoord)... Ook de versie van Soldier of the Line is subliem...

Teveel filler, echter, om dit album echt interessant te maken....

avatar van Rinus
2,5
Tja, ook Magnum moest zonodig meedoen aan de "uplugged" hype in die jaren. Levert een paar, niet onaardige akoestische versies op. Maar ik hoor het allemaal veel liever in de originele versies.

avatar van Mssr Renard
2,5
Wat ik me eigenlijk afvraag is hoe het komt dat deze via Jet is verschenen? De band zat tussen contacten in (Music for Nations en EMI), en kreeg het voor elkaar deze via Jet uit te brengen? Of vroeg Jet de band om deze plaat te maken?

Bizar is dat de linernotes zeggen dat: 'When the suggestion of an acoustic album was first made [...]'. Wie deed die suggestie?

avatar van vielip
Ik zie ineens dat Maybe tonight op dit album staat. Als ik me niet vergis is dat een b kant van één van de singles van het Wings of heaven album. Fantastisch nummer dat zo op het album had gekund en gepast. Geinig dat ze 'm voor dit album hebben uitgekozen.

avatar van Mssr Renard
2,5
Maybe Tonight is zeker een fijne song. Ik had vroeger 2 of 3 7inch singles uit de Wings of Heaven-periode, maar heb ze niet meer.

Wie weet her-koop ik weer wat Magnum-singles.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:19 uur

geplaatst: vandaag om 14:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.