Mia Zuniga - Stories Such as These (2007)

1 stem

R&B / Soul
Label: Love

1. 6 AM (2:53)
  2. Stories Such as These (6:27)
  3. Innocence (4:50)
  4. Walk Or Stay (3:39)
  5. Older Days (3:36)
  6. Who's to Blame (5:19)
  7. Between the Lines (3:47)
  8. Intelligent Design (3:40)
  9. Lamentations (4:24)
  10. Rise (7:01)
  11. Intelligent Design [Instrumental] (3:40)
RedLightCityBoy
Lekker plaatje, Mia Zuniga heeft een mooie stem, waar je geinterreseert naar blijft luisteren. De producties op dit album zijn lang niet allemaal geweldig. Je moet het hier dan ook echt hebben van Mia's stem, en dit kan soms wat afleiding geven. Maar op nummers als: Between the Lines en Rise is alles gewoon top. De producties zijn daar vrij sterk en, tja...die nummer zijn gewoon erg sterk. Wat wel een leuk pluspuntje is, is dat de producers: David Tam en Adam Frakes ook af en toe te horen zijn op dit album met hun spoken-word/rap, dat geeft het album de nodige variatie. Dit album is niet heel hoogstaand maar zeker niet verkeerd om af en toe eens op te zetten. Wel hoor ik dat Mia Zuniga erg talentvol is. Haar stem doet me op sommige momenten toch wel wat. Met een ander soort productie. (hierbij denk ik aan die van Jill Scott) moet haar stem denk ik beter uitkomen. Ik zeg, net een voldoende, jammer, want die Mia is echt goed.