Jean Grae & 9th Wonder - Jeanius (2008)

Label: Blacksmith

1. Intro (2:00)
  2. 2-32s (4:07)

met DP

3. Don't Rush Me (4:14)
  4. My Story (4:32)
  5. The Time Is Now (3:44)

met Phonte

12. Desperada (3:31)
  13. Smashmouth (5:00)

met K-Hill, Edgar Allen Floe en Joe Scudda

avatar van Rhythm & Poetry
Gelekt, ga hem zeker wel checken alhoewel ik er niet al te veel van verwacht.

avatar van P Jay
Wat'n grappige cover

Leuke parodie op Das EFX - Dead Serious!

SinX
Dat is hem ja!
Heb een paar dagen lopen afvragen waar ik die cover van kende

avatar van Rhythm & Poetry
Toch jammer dat deze vrouw met rappen stopt. Is lange tijd mijn favoriete female MC geweest. Ook dit album is helemaal niet verkeerd. Vind dat ze met veel passie rapt en de producties zijn ook een 9th Wonder niveau waardig.

Plaat blinkt alleen nergens echt uit maar omdat het maar 13 nummers bevat is het wel makkelijk uit te luisteren. Inmiddels vind ik wel dat Apani B Fly een beter MC is dan Grae.

Voor dit laatst uitgebrachte plaatje (of komt er misschien nog een ander plaat uit?) wil ik waardig afsluiten met een ruime 3,5*.

avatar van Osiris Apis
Hier zijn de andere hoezen:
Jeanius covers

avatar van Chrisseh
De recreatie van de cover van OBFCL is het minst goed gelukt, vind ik.

Gekkenhuis
Even om de covers te rangschikken:

Public Enemy - cover Verenigde Staten
Black Sheep - cover overige landen
Das EFX - cover vinyl
Raekwon - cover digitale album

avatar van Korhymes
Ahahahaha, ik ga stuk om die covers, mooi gedaan

avatar van thomzi50
Welke cover ligt nou hier (of als ie hier niet uitkomt, in Amerika) in de winkels?

avatar van MJ_DA_MAN
thomzi50 schreef:
Ik denk toch deze voorkant tesamen met deze achterkant. Vond ze op UGHH (zoals je ziet).

Rhythm & Poetry schreef:
Ook dit album is helemaal niet verkeerd. Vind dat ze met veel passie rapt en de producties zijn ook een 9th Wonder niveau waardig. Plaat blinkt alleen nergens echt uit maar omdat het maar 13 nummers bevat is het wel makkelijk uit te luisteren.

Co-Sign.

avatar van hiphopisntdead
MJ_DA_MAN schreef:

zo staat het ook in de XXL van september

|Joël|
Osiris Apis schreef:
Hier zijn de andere hoezen:
Jeanius covers
Mooie hoezen, erg leuk gedaan.

Swasko schreef:

Co-Sign.

Co-co sign alleen ik middel het toch weer naar een gemiddelde 3.5 dus van mij krijgt ze een vier...

Swasko 3
RenP 3.5
Ik dus een 4

Rene1979
Ben erachter gekomen dat van die oldskool hoezen er per editie (black sheep - Reakwon - Public enemy) er 100 per stuk zijn uitgekomen over de hele wereld...Ik heb die met PE Gelocht bij fatbeats ny

bedoel 1000

avatar van PJC
PJC
vind het toch wel een heel chill cd'tje. think about it

avatar van Shelter
SinX schreef:
Dat is hem ja!
Heb een paar dagen lopen afvragen waar ik die cover van kende

Black Sheep bedoel je

Rene1979
In nederland is trouwens ook de hoes met de "reakwon" voorkant te koop. Ik heb die versie ook... Let wel op er zitten aan de covers nummers gekoppeld. Van de drie "aparte versies"zijn er 3000 gemaakt. 1000 van de reakwon 1000 van public enemy en 1000 van black sheep. Deze zijn allemaal voorzien van een uniek nummer. De overigen zijn voorzien van een zwarte saaie voorzijde.

avatar van gweah
Wat is "This World" een ongelooflijke dikke track zeg, heerlijk

avatar van -marco-
Rene1979 schreef:

Je hebt ook nog een versie van Das EFX

Ik heb ook de reakwon cover!!

-marco- schreef:

Je hebt ook nog een versie van Das EFX

Ik heb ook de reakwon cover!!

Vet man;)

Welk nummer?

avatar van Shelter
Deze combinatie is dus echt nice. Alleen haar raps kunnen mij niet lange tijd boeien.
De producties zijn vet daardoor toch 3.5*