06 SexLijn Hits Nummertje 2 (1993)

1 stem

Label: PMF

1. Patty - Ik Lust Er Wel Pap Van (1:37)
  2. Astrid - M'n Lieve Kleine Keffertje (3:36)
  3. Bartje - Al Ben Ik Maar Klein (3:30)
  4. Ivo - Hop Hop, Boven op M'n Opblaaspop (4:04)
  5. De T-Potjes - Hallo met Viola (4:01)
  6. Vanessa - Champagne (3:20)
  7. Jos - Je Kunt Lullen Wat Je Wilt (2:59)
  8. Jose Alexis Diaz - Ik Hou van Sex (4:55)
  9. Hanja - Zonder Slip in de Metro (5:11)
  10. Maya - Ik Raak Zo Opgewonden van een Scheet (3:34)
  11. Renata - Geile Sabbelaar (3:35)
  12. Club 69 - Ja Dat Was een Goeie (3:08)
Bartje - Al ben Ik Maar Klein...

Kan niet zo 1,2,3 de tekst voor me halen, maar grappig was het best.

Voor de rest kan je dit allerminst serieus nemen.

avatar van freitzen
Waarom heeft de hoes het eigenlijk over 14 nummertjes, terwijl ik er in de tracklist maar 12 zie?

avatar van repelstefan
freitzen schreef:

Goede vraag, maar een betere vraag is misschien nog: waarom kom je op deze cd uit?

avatar van freitzen
Ja dat vroeg ik mezelf ook af... ik wou deze dag goed beginnen met een album van mijn 'nog te beluisteren'-lijst. Vervolgens zag ik dat gebruiker kos hierbij twee berichten had geplaatst. Ik raakte benieuwd naar zijn stemcurve en zag een minuscuul streepje bij de 0.5-stemmen, waarvan een zeker album van het label PMF. Waarop ik wilde weten wat dit label allemaal nog meer had uitgebracht. En toen was ik hier.

avatar van Kos
Kos
LOL

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Ik heb de hoes maar even aangepast. Pixelige borsten moeten we niet hebben op musicmeter.

avatar van nlkink
Ik heb de hoesfoto van deel 1 bekeken en die zou misschien ook een tandje scherper kunnen, Maartenn.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Ah - deel 1 kan dan inderdaad niet buiten schot blijven. Ik heb er werk van gemaakt.

Gewoon walgelijk !!!

avatar van itchy
freitzen schreef:

Doorgekopieerd van deel 1, maar vergeten aan te passen. Ze hadden het te druk met rukk....

avatar van Jazper
EX BEASTER schreef:
Gewoon walgelijk !!!

En tóch helemaal af geluisterd!

EX BEASTER
Ja...J. ik moest wel , mijn broer vind da goe , ik twijfel of hij wel mijn broer is , zo een verschil in muzikale smaak , tja , ik moet er mee leven en hij met mijn progrock devotie en mijn gezaag over Young en Dylan...

avatar van Poles Apart
Volgend jaar de 30th Anniversary Edition op gelimiteerd, genummerd dubbel vinyl, in verschillende trendy kleurtjes, geremastered van de oude analoge mastertapes, met nieuwe liner notes. Wellicht dat EX BEASTER met die editie wel aan z'n trekken komt?

avatar van Venceremos
Inclusief 'geremasterd' covermodel?

avatar van Arrie
Het mooiste vind ik toch die Mickey Mouse-telefoon op de hoes!

avatar van Jazper
Poles Apart schreef:

Toch wel met uitklaphoes neem ik aan?

EX BEASTER
Just forget it , lads....leaving it up to you both , not my kind of cup of tea...
Brocha ✌️

avatar van Korreltje Zout
Waarom staat deze niet op Spotify?

avatar van luigifort
Volgend jaar maar eens wat van nomineren voor de Ladder

avatar van nlkink
Mooi dat ook dit werk kan en mag op MM.

Hoeveel delen zijn er

avatar van Mjuman
En voor degene die niet van de 12" versies (te lang) houden is er deze:

12 nummertjes binnen 3 kwartier - Janus & Eveline - Muziekweb

Overigens is Renata - Geile Sabbelaar een cover van deze Renee De Haan - Vuile Huichelaar - YouTube - vermoedde ik al obv metrum in de titel.

Eea is via muziekweb te vinden, net als dit hoogstaande lied van Frits Stijve Spits - echt iets voor d'n Beast
Alle 40 stout : Liedjes om geen blauwtje te lopen ; vol.2 - Muziekweb

avatar van luigifort
De afsluiter 'N Snol Zat aan Mijn Kruis is de mooiste, die vliegt zo lekker uit de bocht