Kiju - demo(N)cracy (2005)

geen stemmen

Italië
Label: Two Fat Men

1. Tag Your Bones (4:40)
  2. Inside (3:25)
  3. I Don’t Tolerate Who’s Not Tolerant (3:46)
  4. Deserve the Truth (3:32)
  5. Disappear (4:56)
  6. Seized by the Neck (4:00)
  7. Bean (4:13)
  8. Surf Diesel (2:51)
  9. Bullshit Handbook (3:54)
  10. Born Aborted (4:53)
  11. Untitled (0:30)
  12. Untitled (0:30)
  13. Untitled (0:30)
  14. Untitled (0:30)
  15. VI (4:20)
  16. Dog (4:46)
lambf
Typisch modern Metal-album. Sepultura / Soufly elementen? Yep. Testament's The Gathering elementen? Yep (Luister eens naar I Don’t Tolerate Who’s Not Tolerant, die had zo uit de koker van testament kunnen komen, vooral die zang, die klinkt echt 100% hetzelfde! ). Hardcore productie en dito zang? Yep. cleane zang? Yup.

Zoals je ziet, niet erg origineel allemaal. Maar soms is dat helemaal niet zo erg. Want het is echter wel een heerlijk energiek album wat wel erg makkelijk en lekker wegluisterd. En eindelijk eens een modern album waar de cleane zang het album juist een extra geeft in plaats van alleen een storend factor is. En verder nog een plus voor de drummer natuurlijk, erg scherp en strak spel