Baz Luhrmann - Something for Everybody (1998)

Australiƫ
Electronic
Label: Capitol

1. Bazmark Fanfare (0:16)
  2. Young Hearts Run Free [The Overture Mix] (5:13)

met Kim Mazelle

3. Lovefool [Snooper Version] (3:08)

met Snooper

4. Perhaps Perhaps Perhaps (2:33)

met Doris Day

5. Everybody's Free (To Wear Sunscreen) Mix (7:10)

met Tara Morice

6. Che Gelida Manina (Your Tiny Hand Is Frozen) (2:46)

met Hobson en David & The Australian Opera

7. When Doves Cry [Extended Mix] (4:59)

met Quindon Tarver

8. Love Is in the Air [Fran Mix] (4:31)

met Young en John Paul

9. Nutbod [Houseboats of Kashmir Mix] (4:03)

met Christine Ann en Royce Doherty

10. Happy Feet [High Heels Mix] (2:20)

met Hylton en Jack Orchestra

11. Angel [7" Mix] (4:10)

met Gavin Friday

12. Os Quindos de Ya Ya (1:59)

met Stanley Black

13. Aquarius / Let the Sunshine In (4:54)

met Helena

14. Time After Time [The Sfe Version] (3:59)

met Quindon Tarver

15. I'm Losing You (2:56)
  16. Now Until the Break of Day [Single Version] (4:07)

met Christine Ann, David Hobson en Royce Doherty

17. Jupiter [Edit] (4:37)

met London Symphony Orchestra

die EVERYBODY'S FREE TO WEAR SUNSCREEN is echt een super geniaal nummer. vraag me af hoe je het bedenkt om op een dag één van de beste nummers ooit te schrijven.. voor mijn gevoel echt één van de beste liedjes ooit gewoon. niet eens mooi ofzo, maar die lyrics zijn gewoon zo ontzettend goed..

neo
Dit doet mij vermoeden dat we hier met een soort van Craig Armstrong te maken hebben. Interressant, die ik ga eens binnenkort beluisteren...

avatar van Jordy
Wat ik me nou altijd afvraag, is dit nu "de" Baz Luhrmann? (en da's toch een Australiër?)

neo
Klopt. Heb het land even aangepast. Dat krijg je nu van die standaard VS

nanneb
Sunscreen

Alleen al vanwege Angel van Gavin Friday een mooie aanwinst. Ook die versie van When Doves Cry is zeker niet verkeerd. Lovefool is wel een stuk minder dan de Cardigans versie.

sterre schreef:

Super geniaal! Maar het refrein wordt geloof ik niet gezongen door Tara Morice zoals in de tracklist staat aangegeven, maar door Quindon Tarver die hier ook een schitterende cover van When Doves Cry zingt. Die stem! Tarver is trouwens ook het kleine jongetje dat in de videoclip Like A Prayer van Madonna deel uitmaakt van het gospelkoor. De lyrics zijn inderdaad ontzettend goed...

Don't read beauty magazines, they will only make you feel ugly

Deranged
Ik vind het maar afgezaagde huis, tuin en keuken wijsheid.

Deranged
Dat belerende toontje ben ik sowieso ook niet van gediend.

TheArtfulDodger
Dan heb je geluk, je hoort er niet of nauwelijks meer van.

TheArtfulDodger
Geluk zit in een klein hoekje

Deranged
Van het concert des levens krijgt niemand een program.