Vanessa Hudgens - Identified (2008)

Label: Hollywood

1. Last Night (3:10)
  2. Identified (3:21)
  3. First Bad Habit (3:02)
  4. Hook It Up (2:52)
  5. Don't Ask Why (3:10)
  6. Sneakernight (2:59)
  7. Amazed (2:59)

met Lil' Mama

8. Don't Leave (3:08)
  9. Paper Cut (2:47)
  10. Party on the Moon (3:50)
  11. Did It Ever Cross Your Mind (3:10)
  12. Gone with the Wind (6:00)
  13. Set It Off *
  14. Committed *
  15. Vulnerable *
1,0
Ik heb hem net beluisterd... ik vind het verschikkelijk. Maar dat is mijn mening

Ik vind het over het hele album bekeken vreselijk. Alleen de nummers Hook it up, Dont ask why, Papercut en Did it ever cross your mind, kunnen er wel mee door.

die vind ik juist echt verschikkelijk XD

chrismusic
blueritmo schreef:
die vind ik juist echt verschikkelijk XD

tja, ik kan bjork niet aanhoren zo heeft iedereen wel iets waar die niet naar kan luisteren.

DesireableMusic
Goed album vindt ik beter dan de eerste

avatar van HauteCouture
Sneakernight is het meest belachelijke nummer dat ik ooit gehoord heb.

SuusxLoves
Heeel veel effecten.. waarom ga je denken.. wat is er mis met haar gewone stem?
sneakernight is een hartstikke irritant nummer.
first bad habit vind ik dan wel redelijk en ik snap niet waarom ze vulnerable niet op het normale album heeft gedaan.
Dat vind ik namelijk het beste nummer.
Gone with the wind gaat ook nog..

ik vond deze toch iets minder. zoals hier al gezegd word, er worden nogal wat effecten gebruikt waardoor je haar stem bijna niet meer herkent. dit vind ik wel spijtig want haar 1ste album vond ik goed.

chrismusic schreef:

Ik heb nooit gezegt dat ik het raar vind dat zij die nummers wel ok vindt, o.i.d.

Ik heb alleen de single sneakernight gehoord en vind hem geweldig. Ik geef nog geen stem want ik heb het hele album niet gehoord. Maar dat ga ik zeker doen! want de single sneakernight smaakt naar meer!

En aan de andere reacties te zien verschil ik hiermee behoorlijk van mening met bepaalde andere personen hier..... maar ach...moet kunnen toch?

avatar van J.M.
Sneakernight klinkt gewoon vals, ik wist niet dat dat kon in de studio.

RedLightCityBoy
J.M. schreef:
Sneakernight klinkt gewoon vals, ik wist niet dat dat kon in de studio.

Het is niet vals, ze heeft alleen een heel erg klein bereik met haar kleine strotje.

avatar van J.M.
RedLightCityBoy schreef:

Hmm. dat zal het dan zijn. Het is dat ze er nog een beetje goed uitziet anders had ik nooit naar die clip gekeken .

J.M. schreef:

hoe waar
sneakernight is inderdaad idioot. wat een concept. nacht van gympen? staat dat symbool voor een feestje tegenwoordig?

avatar van Emile93
Zeer overgeproduceerd album maar toch is het lekker!!!! Don't leave vind ik persoonlijk het beste!