Opus III - Mind Fruit (1992)

Dance / Electronic
Label: PWL

1. It's a Fine Day (5:28)
  2. I Talk to the Wind (5:34)
  3. Flow (2:05)
  4. Stars in My Pocket (3:01)
  5. Sea People (5:39)
  6. Evolution Rush (6:12)
  7. Into This Universe (3:37)
  8. Up (3:17)
  9. Alzir (2:55)
  10. Outro (0:32)
Vandaag weer eens It's a Fine Day gehoord. Blijft een heerlijk nummer.

avatar van RogerV
Mooie cd met een leuk dromerig thema. Een goede mix van rave met een sprookjesachtig thema. Loopt een beetje vooruit op latere eurotrance van mensen als Sash! en ATB en heeft ook invloeden van de progressive scene van die tijd.

Qua productie haalt dit toch net niet het niveau dat het tot een echte klassieker zou maken. Toch is het smaakvol en leuk.

Ook het begin van Kirsty Hawkshaw succescarriere. Haar stem is toch een mooie verdienste van deze groep.

avatar van pureshores
een verrassing op het PWL label toen tussen Kylie en jason Donovan en de SAW acts.
Ik vind I talk to the wind eigenlijk nog leuker dan It's a fine day. Maar zonder die laatste hadden we nooit Halycon van Orbital gehad

avatar van RogerV
I Talk To The Wind is inderdaad wel de ondergewaardeerde track hier.

Ik vind It's A Fine Day toch wel vele malen beter eigenlijk. Echt een geweldig nummer met die prachtige stem van Hawkshaw (mensen die dit mooi vinden zouden ook eens naar Swayzak - State of Grace moeten luisteren, heerlijk nummer ook waar zij op zingt).

I Talk to the Wind vind ik meer een curiosum omdat het een cover van King Crimson is in een stijl die je niet zo gauw zou verwachten.

avatar van trebremmit
It's a Fine Day, daar heb ik nog een single van van Miss Jane.

Kende deze eigenlijk niet.