Miranda - Fiesta (The Album) (1999)

geen stemmen

Spanje
Dance
Label: Universal

1. Eldorado (3:43)
  2. Vamos a La Playa (3:13)
  3. Baila (3:10)
  4. A La Fiesta (3:35)
  5. Do It (Get Down on It) (3:29)
  6. Hola Hey (3:51)
  7. Max (3:37)
  8. Summertime (3:08)
  9. El Ritmo del Sol (3:35)
  10. Special DJ (3:55)
  11. Macho Man (3:13)
  12. Try It Up (3:31)
  13. Movie Star (4:24)
  14. A la Fiesta [London Radio Edit] (4:04)
avatar van oruiz
Zonde dat niemand dit kent. Hele plaat schijnt vol te staan met potentiële hits ala Vamos a la Playa

avatar van Angelo
Vamos a la playa heb ik altijd al een ontzettend leuk liedje gevonden, hoewel hij anno 2011 toch ietwat gedateerd klinkt (al klinkt hij aan de andere kant nog best wel redelijk verfrissend). Iedere zomer kan ik hem moeiteloos vaak beluisteren, en hij gaat dan ook vaak op repeat. Het nummer is sowieso één van mijn vroegste herinneringen aan muziek in het algemeen, maar dat geheel terzijde. Miranda schijnt van de aardbodem verdwenen te zijn, niemand weet waar ze is. Zelfs het internet biedt geen uitkomst. Wat ik mij wel altijd heb afgevraagd (ook op basis van de videoclip én haar stemgeluid), is of ze misschien een transseksueel is. Ze past prima in het rijtje van tijdsgenoot Dana International, ze lijkt er zelfs op...!