Drokz - The Last VLP Tracks (2008)

geen stemmen

Dance
Label: North

1. Tha Yardie Stylee (5:30)
  2. Sign of Satan (4:44)
  3. Part of the Protest (4:22)
  4. Attitude Presentation (5:43)
  5. Drama 2 My Enemies (5:22)
  6. Everyone Is Living in Disgrace (3:52)
  7. How Long Must We Sing This Song (3:54)
  8. Sign of Satan [Speedcore Mix] (2:49)
lambf
Bijna het niveau als zijn Untitled uit 2008. Daarmee is eigenlijk al genoeg gezegd. Ik kan me er toch niet tegen verzetten om er meer niets over te schrijven, want anders had ik bovenstaande informatie ook niet hoeven gevn, toch?

Het begint met Tha Yardie Stylee. Verschrikkelijke saaie (hoe komt ie erop? wel knap) voice-sample, erg standaard Drum 'n' Bass zonder enige opfleuring of uitspringende elementen. En dan begint het volgende nummer. Nee, godverdomme, niet zo'n $%#^-Trance intro Voorspelbare sample en dan..valt de beat in. Niet echt geweldig, had hij ook al 12 jaar geleden. Gelukkig zit er wel wat pit in, zodaat het ook niet echt slecht word. Maar wel saai. Hij probeert het nog leuk te maken door er een paar amenbreaks doorheen te gooien, maar echt veel helpen doet dat niet. Part of the Protest Begint met een "donkere" intro, en dan valt de ranzig slechte beat in. Ja hoor, daar horen we weer de nutteloze claps. Dan komen de echte beats, en die klinken voor de verandering eens wel leuk. Helaas weet hij dit af te wisselen met andere, veel slechtere beats. Ook is het tempo wat te laag.

Attitude Presentation begint verrassend met een ruispiep. NIet te hard, maar hij klinkt erg lekker. Hierdoor horen we een voice-sample die afbreuk aan het geheel doet en dan..beat...SLEECHT..heel erg slecht. bij lange na het slechtste nummer hier. Daar doen de afwisselende ringeltjes, geluidjes en andere sample;s niks aan af. Drama 2 My Enemies begint iedergeval al voorspelbaar, wat een drama Er komen nog wat hardere beats bij komen waar hij flauwe vogel-, zaag- en schreeuw-geluiden door heen haalt, maar de basis hé, als die niet goed is blijft het slecht. Everyone Is Living in Disgrace begint met, pff, alweer zo'n nutteloze beat en een...gitaar. Dan komt de echte beat om de hoek kijken en, jeah, die zijn wel lekker. Dit soort nummers verwacht ik bij hem. Het tempo had wat hoger mogen liggen en die belachelijke zing-sample had eruit gemogen, maar hier voegen de vocalen wel wat toe. Helaas voegt hij er weer erg saaie beats aan toe.

How Long Must We Sing This Song begint, laat maar, u weet het vast al. Gelukkig doet de piep wonderen, maar het blijft erg pover klinken. Later in het bnummer horen we nog een scheurende bas, heerlijk, maar helaas verpest de rest van het nummer..het nummer. Dan het laatste nummer waar ik erg weinig verwacht. O lol, deze is eigenlijk wel grappig. Lijkt een beetje op Sange en Legions ov Hell. Verwacht hier dus een mix van Black Metal en rotslechte Speed(?)core. Jawel, gitaren en zelfs vocalen! Gelukkig staat dit laatste nummer erop, want nu valt de score toch wat hoger uit.