The Sugarettes - Love & Other Perversities (2007)

Label: Subroutine

8. Jolene (3:04)
  9. Shine (3:31)
  10. My Coco (2:26)
  11. Little I Love (3:59)
  12. What the Fuck Is Going On? (4:05)
FatBottomedGirl
Ze stonden dit jaar in het voorprogramma van The Von Bondies in de Melkweg. Ze scoorden een hitje met het 1e nummer en schopten het verder dan alleen de Nlse alternatieve rock radiostations:

"Sugarettes hot in Seattle
Begin januari werden the Sugarettes opgenomen als 'song of the day' op het fameuze KEXP radiostation uit Seattle. Dat het niet bij eenmalig draaien is gebleven blijkt een paar maanden later als Ready Steady 82 keer is langs gekomen op dit station. Een knappe prestatie van deze band uit Eindhoven die eerder dit jaar als speelde met Blood Red Shoes en The Von Bondies."
(Bron KinkFM, 2 april 2008)

avatar van Dielie
vette sound m.i. , doet me denken aan Autolux, een band waar ik ook nogal gek op ben

avatar van Philipstown
Een prima aanwinst voor Eindhoven Rockcity, hoewel de indiepop van The Sugarettes weinig verwantschap heeft met de zware rock uit Eindhoven.
Goed debuut: pop met een noisy randje.