Epic Soundtracks - Sleeping Star (1994)

Label: Bar

1. Something New Under the Sun (2:47)
  2. There's Been a Change (2:46)
  3. Don't Go to School (3:32)
  4. Tonight's the Night (Rock 'N' Roll Lullabye) (4:06)
  5. Waiting for the Train (3:30)
  6. Emily May (You Make Me Feel So Fine) (4:33)
  7. Baby I Love You (4:11)
  8. Hear the Whistle Blow (6:50)
  9. There's a Rumour (2:49)
  10. Tired Eyes (2:22)
  11. I'll Sing a Hymn (4:23)
  12. I Believe (3:27)
Kid A(cid)
Jawel, een heel mooie folkrockplaat van een ex-drummer. Meneer Soundtracks was namelijk lid van Swell Maps, Crime + The City Solution en These Immortal Souls. Solo maakte hij mooie, (semi-)akoestische liedjes met hoofdrol voor de piano.

avatar van dix
dix
maakte ...
hij is uit het leven gestapt zo'n 10 jaar geleden.

Kid A(cid)
Klein foutje, je snapt wat ik bedoel. Bovendien is het niet zeker of hij zelfmoord heeft gepleegd!

Ben je het er wel mee eens dat dit een heel mooi album is, Dix?

avatar van dix
dix
Ik heb een van z'n platen maar weet eerlijk gezegd niet of het deze is. Volgens mij had ie er zeker 3 uit.

Zeker mooie muziek, voor iedereen die z'n verzameling Elliot Smith wil uitbreiden .

Kid A(cid)
Rise Above en Change of Life had hij ook nog uitgebracht. Die voeg ik misschien ook nog toe, maar die kan ik (nog) niet vinden.

Ik geef toe, ik heb deze plaat gepindakaast (op school, onder de les nog wel. Daar hebben ze snel internet. ). De andere platen kon ik niet vinden, maar ik zie wel of ik ze toevallig nog ergens tegen kom.

dix schreef:

*gaat weer eens wat jagen*