Pimp C - Greatest Hits (2008)

1 stem

Label: Asylum

1. Knockin' Doorz Down (Intro) (0:24)
  2. Knockin' Doorz Down (4:02)

met P.O.P. en Lil' Keke

3. Pop It 4 Pimp (3:50)

met Webbie en Juvenile

4. Hogg in the Game (Skit) (Interlude 1) (0:06)
  5. Hogg in the Game (3:10)
  6. Is a Playa (Skit) (Interlude 2) (0:27)
  7. Is a Playa (4:36)

met Z-Ro, Bun B en Twista

8. The Honey (Skit) (Interlude 3) (0:31)
  9. The Honey (4:33)

met Jody Breeze, Tela en Jazze Pha

10. Wood Wheel (Skit) (Interlude 4) (0:30)
  11. Woodwheel (4:57)
  12. Pourin' Up (4:48)

met Bun B en Mike Jones

13. My Angel (3:50)
  14. Swang Down (2:28)
  15. 16.5 (Skit) (Interlude 5) (0:18)
  16. 16.5 (2:01)
  17. Free (3:59)
  18. Comin' Up (4:57)

met Z-Ro en Lil' Flip

19. Bobby & Whitney (Skit) (Interlude 6) (0:15)
  20. Bobby and Whitney (3:43)

met Bun B en 8Ball & MJG

21. Ima Hustler (4:19)
  22. Get Cha Mind Right (3:38)

met Cory Mo

23. Mon and Bun (Skit) (Interlude 7) (0:39)
  24. I Miss You (5:26)

met Z-Ro

tuktak
pimp c - greatest hits, tjah van die titel moet ik wel lachen.
nog nooit van die knakker gehoord en dan met een greatest hits komen. dan is het of in je bol geslagen, of je hebt een miljoen platen verkocht in timboektoe.
een greatest hits met skits is ook wel lollig, greatest skits ofzo
anyway, dit is gewoon bagger.

tuktak schreef:
nog nooit van die knakker gehoord .
Knap, want de man overleed eind 2007 en heeft toch een behoorlijke naam.

ahh vandaar ook zoveel stemmen op al zijn (2...) legendarische albums

avatar van MJ_DA_MAN
Kijk eens verder dan je neus lang is.

tuktak
dom antwoord, ik ben blij dat je het nu dus ook met me eens bent

tuktak schreef:
dom antwoord
Dan begreep je mijn hint niet.

tuktak
2 albums, 3 stemmen. ookal geef je 100 hints, het wordt er niet meer van. maar als jij deze greatest hits wil verdedigen, prima

avatar van MJ_DA_MAN
Ik heb het geen enkele keer over kwaliteit gehad, vind Pimp C namelijk zeer matig als rapper en heb ook nog geen enkele plaat van hem beluistert. Maar als je verder naar beneden scrollt zie je dat Pimp C samen met Bun B deel uitmaakte van UGK (als producer/rapper), (een van de belangrijkste) grondleggers van Dirty South-hiphop.

avatar van Gyzzz
Maar hier staat toch amper UGK materiaal op?

avatar van MJ_DA_MAN
Wat heeft dat ermee te maken?

avatar van thomzi50
Het heeft er in ieder geval mee te maken dat dit een nogal belanchelijk project is.

tuktak
ik ben allergisch voor dirty south, dus dat verklaard al heel wat. wat niet wegneemt dat blijkbaar geen kip deze albums luistert, gezien de weinige reacties.

avatar van MJ_DA_MAN
Dat er op MuMe weinig stemmen zijn op Pimp C en UGK-albums wil niet zeggen dat er geen hond naar luistert. In Amerika heeft de man een grote naam en nu hij overleden is nog meer (logischerwijs).

avatar van Gyzzz
MJ_DA_MAN schreef:
Wat heeft dat ermee te maken?

Nou, dat het uitbrengen van een greatest hits, kijkende naar de omvang en waardering Pimp C's solomateriaal, een beetje raar is.

Een UGK greatest hits was veel normaler geweest.

avatar van Game
MJ_DA_MAN schreef:

Haha, inderdaad. In Amerika zijn er echt zo veel tributes etc etc geweest, die man was gewoon een levende legende daar, vooral in het zuiden. Lollig dat er sommigen zijn die denken dat als je in NL niet bekend bent dat je geen bekende artiest bent. Hoeveel keer past NL in Amerika? Ongeveer 450 keer ja.

Uit respect 5 sterren, zodat deze Greatest Hits geen gemiddelde heeft van 1 ster...Dat verdient die man niet.

avatar van The Scientist
Wat berichten verwijderd.. maar ben het ermee eens dat de reden die Game geeft om het 5 te geven wel erg onlogisch is..

RedLightCityBoy
Deze rapper is toch dood gegaan aan syrup?

avatar van Game
RedLightCityBoy schreef:
Deze rapper is toch dood gegaan aan syrup?

Ja, en ze zijn bang dat Lil Wayne het volgende slachtoffer wordt aangezien die dat spul elke dag drinkt.

Vorige week bij State TV gingen ze het spul testen.

RedLightCityBoy
ja zag ik ook, ik dachte al de naam pimp c te horen in die aflevering.

avatar van Robbie Keane
Pop It 4 Pimp is toch van Bun B en niet Pimp C?
Die track stond zo ook al op II Trill.