Onderhonden - Afblaffers (2004)

Label: Ramp

1. Afblaffers (1:52)
  2. WieWatWaar (3:13)
  3. Taalhusselaars (5:14)
  4. Verslonden (4:59)
  5. Ze Willen Weten (5:17)
  6. Wack en Waardeloos (4:27)
  7. Op de Vlucht (4:31)
  8. Grote Boodschap (4:37)
  9. Lekker Bah (4:16)
  10. Nieuwe Onderhonden (4:56)
  11. Vrijstijltjes 3 (3:22)
  12. Confuus (5:22)
  13. Onderhondwikkeld (1:25)
  14. Geen Probleem (4:02)
  15. Geen Refrein (4:28)
avatar van John Doe
Onderhondwikkeld

avatar van Eddie
Wel grappig niet meer niet minder

avatar van Onderhond
Pff, ik was toch eerst.

avatar van Yak
Yak
Nee hoor, deze Onderhonden stammen uit '97.

avatar van Onderhond
Damn, maar erg veel zal het toch niet gescheeld hebben. Hang nu toch al een goeie zes jaar vast aan deze nick

't Trouwens ook een gitarenshop, zag ik ooit op google. Tot zover de Onderhond trivia.

avatar van Plakband
Haha, ik heb altijd gedacht dat jij je naam van hen had geinspireerd

Verder heb ik trouwens nix met die gasten, spreekt me helemaal niet aan.

Niet zo goed als zijn voorganger. Met name door het feit dat Loco-Motief vrijwel afwezig is. Het geneuzel van Oscar X wordt vrij eentonig na een luisterbeurt van een uur.
Maar toch nog altijd beter dan al die gladde nederhop. Want, en dat moet gezegd worden, de beats van Seda zijn altijd strak en Def P zijn teksten branden nog als vanouds.

Geen probleem PRACHTIG

avatar van Timo710
Tegenwoordig is Das de Rijmmaniak een keiharde gemeenteambtenaar, die woont in rotterdam !

YouTube - Das de Rijmmaniak - Het komt eraan (RotebTV)

Rene1979
Ik vind dit wat matiger dan zijn voorganger. Das en Oscar X vind ik niks. Ik vond Remon en Loco veel beter hierbij passen. Quinte is wel een waardig en goed lid.

avatar van Deren Bliksem
John Doe schreef: