Finale & Spier1200 - Develop (2007)

Label: Soul Step

1. A New Beginning (0:37)
  2. The Backstory (3:23)

5. Fly Love Song (4:42)

met 5ela

6. Life Lesson (4:19)
  7. Frequency (3:50)
  8. Family Portrait (4:55)

met Jazz

9. Eye of the Beholder (4:32)

met Invincible en eLZhi

10. The Bigger Picture (4:06)

met Supastition

11. All About Us (4:07)

met Neco Redd

12. Closing Remarks (2:23)
  13. One Sound Two Feet * (4:16)
  14. History * (2:53)

met Spiryt

Een lekkere positieve vibe heeft dit album. Producties zijn lekker, net zoals deflow van Finale. De gastbijdrage is over het algemeen goed. Invincible is echt een goede femcee..Eentje waar ik meer van zou willen horen!

avatar van Rhythm & Poetry
Finale & DJ Spier, door die namen dacht ik dat het om een Nederlands duo zou gaan, maar dat is niet het geval. Spier is een uitstekende producer wel typisch newschool met veel verschillende geluidjes. Maar dat stemt mij wel vrolijk af en toe een mooie blazer er tussen. Finale is een MC met een mooie stem waar ik uren naar zou kunnen luisteren. Het geheel is lekker zomers, muziek waar je niet al te veel bij na hoeft te denken maar gewoon lekker in de zon van kunt genietene. Net als Inzpired geef ik dit 4*

Album van Invincible uit 2008.

Rene1979
Rob je geeft het helemaal geen 4... Ik geef dit wel een 4 is gewoon een vet album die ik nu ook origineel heb...

avatar van IrishBastard
Ik ben nieuw met Finale & Spier. Maar ik luister het nu al een tijdje en ik vind het erg dope.
De beats zijn heel echt dope. en de gedachte erachter ben ik ook en fan van.
ik geef het een 4.5

avatar van IrishBastard
Ik vind trouwens ook echt heel goed dat er weer eens een keer een femcee aan de beurt is dat hoor ik niet zo vaak. Neco Redd is het aan te raden om meer van haar te gaan uit checke ofniet ik weet het namelijk niet? ik hoor het wel.

avatar van LarsHiphop
Ik heb het album nu 3 keer geluisterd. Ik vind het een dope album, mooie producties en ik vind hem steeds doper worden.
Ik geef vooralsnog een 4, maar het zou eventueel nog een 4.5 kunnen worden.

avatar van IrishBastard
Ik bedoel invinceble bij mijn bovenstaande reactie neco redd dat is alleen een zangeres die ook toch wel dope is maar ik had het over de femcee.