Silver Pozzoli - Around My Dream (1985)

Italiƫ
Dance
Label: Galaxis

1. Around My Dream (3:38)
  2. Step by Step (3:40)
  3. Love Is Alive (3:48)
  4. Pretty Baby (3:56)
  5. U- U- Topia (5:00)
  6. Chica Boom (3:34)
  7. From You to Me (4:00)
  8. Call Me (4:26)
  9. Inside Out (3:53)
  10. Cross My Heart (4:23)
avatar van matthijs
Soms ben ik bang te worden overvallen bij de pinautomaat. Of voor dronken automobilsten. Maar het meest bang ben ik om ooit vastgebonden te worden in een kelder met Around My Dream van Silver Pozzolli op repeat.

avatar van matthijs
Na bovenstaand niet erg lovende tekst luisterde ik op Spotify of ie NOG slechtere dingen heeft gemaakt, uit masochisme. Ik stuitte op "Around your dreams" uit 2009, met semi-akoestische uitvoeringen van zijn eigen en andere 80s hits.
Dat klinkt wel redelijk dramatisch nietwaar?
Echter, het klinkt eigenlijk best leuk!
Neem "Smalltown Boy", het klinkt bekend maar ook nieuw ook als gitaarliedje blijft het overreind.

(sorry teveel moeite om deze plaat toe te voegen)

Leuk jaren 80 niemendalletje.

avatar van Mausie
Around My Dream Heerlijke italodisco, probeer hier maar eens op stil te blijven staan!