Atlanta Rhythm Section - Dog Days (1975)

Label: Polydor

1. Crazy (3:11)
  2. Boogie Smoogie (8:08)
  3. Cuban Crisis (3:42)
  4. It Just Ain't Your Moon (4:55)
  5. Dog Days (3:38)
  6. Bless My Soul (3:52)
  7. Silent Treatment (5:20)
  8. All Night Rain (3:15)
Ozric Spacefolk
Boogie Smoogie begint als een langzame, smerige southern bluesrocker, die daarna in de versnelling schiet, vol met solo's

De rest doet me niet echt veel.
Al is dit wel over het geheel genomen een meer dan uitstekende rockplaat.

avatar van jorro
Geen album waar ik erg enthousiast van wordt. MOR bluesrock zonder uitschieters.Inderdaad is Boogie Smoogie het beste wat het album te bieden heeft. 3* voor dit album dat 54e staat in de jaarlijst Oor 1975.

Een eerste echte topper van de ARS. Dog Days met de zo bekende hoes waar je bijna meelij krijgt met die hond. Every dog has it's day zeg maar. En perfecte voorbode van wat nog ging komen. Want ja mooi was het. Beste song voor mij Silent Treatment. Fraaie song. Boogie Smoogie lekker lang en vuig en dan de versnelling erin als een spetterende waterval. Prachtig nummer ook. Luister er nog graag na yep. Wat moge gelden voor elk album.