Sir Lord Baltimore - Sir Lord Baltimore (1971)

Label: Mercury

1. Man from Manhattan (10:31)
  2. Where Are We Going [Live] (3:19)
  3. Chicago Lives (3:47)
  4. Loe and Behold (3:43)
  5. Woman Tamer (5:09)
  6. Caesar LXXI (5:22)
avatar van Omsk
Is dit werkelijk metal? Dan waren ze er vroeg bij. Iemand die hier meer over weet?

The Oath
Omsk schreef:

Zoek het maar even op op Youtube!

avatar van ZAP!
'Metal'. Ja, okay, van mij mag je het zo noemen, maar voor mij komt het slechts bij vlagen in die buurt. Maar een fijne plaat is het wel, deze sound bevalt me erg goed. Hard rock n' roll zou ik het noemen met in de opener meteen een prog vibe. Swingt ook regelmatig de pan uit ('Woman Tamer'), en da's ook lekker. De afsluiter is dan weer lekker episch en het meest metal.

No. 1 van de lijst die ik hier als volgt genereerde: genre metal, jaartal 1970 - 1990, 3 - 50 stemmen, stemgemiddelde 4* - 5*, albumtypes normaal / live / ep/single.

4*.