Hank Williams III - Lovesick Broke & Driftin' (2002)

Roots / Rock
Label: WEA

1. 7 Months, 39 Days (3:26)
  2. Broke, Lovesick & Driftin' (2:24)
  3. Cecil Brown (3:32)
  4. Lovin' & Huggin' (1:53)
  5. One Horse Town (2:50)
  6. Mississippi Mud (3:22)
  7. Whiskey, Weed, & Women (4:08)
  8. Trashville (3:14)
  9. Walkin' with Sorrow (2:56)
  10. 5 Shots of Whiskey (4:20)
  11. Nighttime Ramblin' Man (2:47)
  12. Callin' Your Name (3:13)
  13. Atlantic City (8:29)
avatar van dutchtuga
Één van de beste country albums ooit als je het mij vraagt, en imo zelfs de beste moderne country plaat die je kan krijgen en niet eens een stem noch bericht.
5* voor dit meesterwerk! De meest serieuze plaat van Hank Williams III. Wat een country talent in deze familie.

mee eens, vooral cecil brown en mississippi mud zijn geweldig

wil hank III heel graag is live zien

avatar van vinejo
Country met weerhaakjes, net wat ik zoek.. Zalige plaat!

avatar van Ducoz
Inderdaad een erg mooie plaat.
Wel door en door Amerikaans, maar wat wil je met country..?!
Ik hoorde vandaag ook 'Straight to hell', die is wat mij betreft net wat beter dan deze.
Deze heeft zo zijn erg sterke momenten, maar wanneer het dan weer op normaal niveau komt dan lijkt het toch wat te kabbelen. En dat voor zo'n sterke plaat.

Een plaat zonder missers eigenlijk, het punk aspect wat soms opduikt vind ik wel een frisse wind door de nummers heen. (Distortion blijft uit, maar rammen op de drums kunnen ze )