Stacy Cats - Rockjive (1993)

1 stem

4. Bim Bam (2:45)
  5. Now Dig This (2:15)
  6. Boogieman (3:38)
  7. Watch Out (2:36)
  8. Never Stop Dreaming (3:00)
  9. Jazz It Up (2:44)
avatar van SnakeTube
Wat de heren live wisten neer te zetten kon helaas niet vastgelegd worden op dit album. We hebben ons helemaal uitgeleefd toen wij ze live zagen. Het nafeesten gaat maar voor een deel met dit album maar er is in ieder geval bewijs van iets goeds dat er ooit is geweest.

Voor een echte beleving van rockabilly moeten we dan toch bij de Stray Cats zijn. Toch ben ik altijd blij als dit soort Hollandsche initiatieven blijken te blijven bestaan want live is het altijd feest!!!!

Onder de naam Stacy Cats wordt nog steeds gewerkt maar heeft eigenlijk niets met de bezetting ten tijde van dit album te maken.

Zo en dan is de eerste ractie bij dit album in ieder geval nog wel in mijn bezit en niet door tomtom137 ingepikt.

Och, ik zag het bij foutieve toevoegingen staan dus het was een kleine moeite even een goed plaatje te vinden, ken het album verder niet .