Peaky Pounder - Nervo (2008)

Electronic
Label: The Third Movement

1. Miekan
  2. Digital Crack

met Lenny Dee

3. Nervo
  4. Nopea
lambf
Als je de gemiddelde's van die andere releases van hem bekijkt, zou je toch denken dat hij vrij goede muziek maakt...

....

Maar daar merk ik maar weinig van

Alleen Nopea is nog wel aardig, een vrolijke en huppelende variant op nummers die een artiest als Jason Snell meestal maakt. Het tweede deel van het nummer neigt iets meer naar huppelende dance. De rest, tsja..

avatar van Demoniac
Ik ken niet veel van Peaky Pounder, maar ben toch wel benieuwd naar het hier hoog gewaardeerde werk. Grootste nadeel van deze plaat vind ik dat de nummers nogal eentonig zijn. Het klinkt allemaal wel goed, leuke geluidjes, maar er gebeurt eigenlijk vrijwel niks.

avatar van Hellblazer
Erg eentonig inderdaad. Nummers zijn onnodig lang en vervelen daardoor snel. Soms leuke geluidjes en piepjes, maar ik vond dit wel enorm tegenvallen. Ik had ook nog nooit gehoord van Peaky Pounder, maar deze plaat is niet veel soeps. Misschien dat ik nog wel eens een ander EP'tje zal beluisteren, maar ik hoop dat het dat wat minder saai is dan dit.
''Miekan'' heeft constant een kort kickje en een piepje die later nog even verandert en er komen nog een paar bijgeluiden bij kijken. Dit was helemaal niks vond ik.
Tweede nummer had ik beter verwacht omdat Lenny Dee ook nog wat werk had verricht. Helaas neemt ook hier Peaky Pounder haast volledig de touwtjes in handen. Toch is dit nummer al beter dan het eerste. Best geinig deuntje en goed breakje.
Nervo viel op zich ook nog wel mee. 'Melodietje' (als je dat hier zo kan noemen) was wel aardig maar ook weer eentonig.
Nopea was ook nogal saai, maar later in het nummer was het tempo en de opbouw wel lekker.

Dit is eens iets anders dan gewone hardcore , maar het viel bij mij niet heel goed in de smaak. Wel is het zo dat, hoe langer je luistert, hoe minder slecht je het gaat vinden. Iig wel bij mij.