Ill Poetic - The World Is Ours (2007)

Label: Dove Ink

1. Home (3:03)
  2. Cincilluminati (3:55)
  3. Common Knowledge (3:07)

met Blueprint

12. City of God (3:50)

met Young Zone, CJ the Cynic en Prose

13. The Last (3:26)
  14. Ride Thru It (4:33)
  15. Inside Lookin Outside / Shinin (5:38)
avatar van Sjaakspeare
Ik kwam dit tegen op JijBuis. Ik vond het goed klinken. Verrassend goed zelfs. Het meeste wat ik aanklik op JijBuis is namelijk troep, niet mijn smaak, beide of matig.

avatar van Rhythm & Poetry
Dit is wel heel erg lekkere hiphop. Geweldige MC die op relaxte beats heel erg fijn rapt. Uitstekende teksten heeft en een prachtige flow. Producties zijn lekker jazzy. Cincilluminati is een ideaal voorbeeld van een erg chill plaatje. Lekker wegdromen bij deze muziek. Ill Poetic is een veelzijdig man, hij produceerd namelijk ook een groot deel van dit album. De andere producer is Kried.

Rene1979
Erg lekker album. Kocht hem ergens voor een eurotje. En kwam erachter dat dit zijn tweede album alweer is. Erg fijne mc en ook goeie beats!