Thurisaz - Circadian Rhythm (2007)

Belgiƫ
Label: Shiver

1. Symbols (2:57)
  2. Falling (6:36)
  3. Point of No Return (8:11)
  4. Circadian Rhythm (8:19)
  5. Fading Dreams (5:53)
  6. Switch to Red (5:05)
  7. Impending... (1:44)
  8. ...Betrayal (6:46)
  9. Past Perfect (3:45)
avatar van dennisrammstein
lekker album. Fantastisch donker sfeertje! aanrader

Fantastisch album, heerlijke diepe grunts in combinatie met toepasselijke screams en een mooie cleane stem. Ook technisch zeer sterk gespeeld, lekkere gitaarriffs, vette drum,... werkelijk een hoogstandje in de Vlaamse metal

avatar van quinne
Atmospheric black/death metal met doom-invloeden en de keyboards zorgen voor de nodige passende melodie. Check zeker myspace, deze band owned!
'The proud of Wervik'

guess who
wat is dit? dit is dee eerste keer dat ik het draai en ik zit nog maar aan nummer 4, maar wat is dit prachtige muziek zeg later volgt hier nog een (waarschijnlijk torenhoge) stem op

Het is altijd weer leuk om een band te horen waar ik niet eens van wist dat ze bestonden. Deze muzikanten weten een heerlijk sfeertje neer te zetten, en het vrij beperkte black en death metal genre een compleet eigen en innóvatieve wending te geven. Mooie plaat. 3,0

avatar van musicborst
Vanmiddag via Spotify in contact met deze plaat en nu ik hem eens rustig in zijn geheel geluisterd heb ik bovenstaande jubelberichten wel onderschrijven! Startbod is 4****, eens kijken waar dat gaat eindigen na een aantal luisterbeurten...