Brooklyn Zu - Chamber # 9, Verse 32 (2008)

Label: High Wire

17. So Much 2 Say
  18. Shut Ya Trap

met Chi King, Iceman en Prodigal Sunn

CaliLove
Nieuwste album van Brooklyn Zu, een groep die destijds mede is opgericht door Ol'Dirty Bastard (RIP).

Zal wel moeilijk te verkrijgen zijn hier in België en Nederland....

Anyway, deze moet ik toch nog zeker checken.

avatar van Rhythm & Poetry
Populair is deze cd wel in Amerika, op undergroundhiphop.com is hij al uitverkocht. Zonder Ol' Dirty Bastard lijkt het mij een stuk minder interessant, maar misschien ga ik hem toch wel checken.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik moet zeggen dat ze erg goed hun best doen. En er zitten een aantal echte knallers tussen. Zonder ODB (RIP) valt het ook niet mee, want laten we wel wezen deze rappers hebben nou eenmaal iets minder talent. Knock Knock, Pass The Mic Marvelous & So Much 2 Say zijn toch wel een paar fraaie nummers. Zitten ook heel wat party nummers tussen die de moeite waard zijn. Binnekort maar eens origineel gaan halen.

Rene1979
Waar is dit te krijgen?

Rene1979
Meegenomen uit NY...
Wel een aardige cd een wennertje denk ik

3.5

avatar van -marco-
Besteld in de USA en bevalt me goed dit album!!

avatar van MAS
MAS
De titeltrack vind ik echt een dope nummer. De rest klinkt ook wel aardig. Van wie zijn eigenlijk de producties op dit album?

avatar van Elohim
Ik ben deze nu aan het pindakazen, ben een fan van ODB en Buddha Monk, dus het zit wel goed met dit album denk ik. Hier staat dan geen ODB op, maar hea, het zijn toch "zijn" mensen.

avatar van royals
Dit was best een leuke verrassing. Rauwe beats en goede hooks. Doet de naam van ODB wel eer aan.