Freddie Joachim - In with Time (2008)

Label: Subcontact

1. Intro (1:30)

met Muneshine

2. Wake Up (3:36)

met Othello

3. The SO [Remix] (1:53)

met Son of Ran

4. 24 Hours 7 Days (3:35)

met Aloe Blacc

8. Said (3:29)

met Cypher Optics

9. Good God (3:32)

met Therapy

10. That's What's Up (2:01)
  11. Mars [Remix] (4:02)

met Blu

12. Run - Interlude for J Dilla (2:02)
  13. Heat It from You (4:55)

met Lauren Santiago en Jacewon

14. Reflection (3:37)

met Choice37

15. She Reminds Me (3:40)
avatar van Rhythm & Poetry
Freddie Joachim is de producer (weet niet zeker of hij rapt, maar dacht van niet, laatste nummer is volledig instrumentaal). Maar produceren kan hij geweldig, gebruikt zowel computersounds als live-instrumenten en zijn beats zijn heerlijk zomers. De gastartiesten zingen en/of rappen ook uitstekend mee sommige kunnen slechts in de schaduw van de producties staan, maar het merendeel levert echt een goede bijdrage.

avatar van Osiris Apis
Relaxt album met jazzy producties en passende gastartiesten. Aanrader voor liefhebbers van Kero One, Sound Providers, Surreal etc.

RedLightCityBoy
Wake Up met Othello is echt ''the smoothness himself''

Zalige productie van Freddie Joachim en de backing vocals zijn ook top.
Die MC Othello is echt geweldig! 2e Q-Tip als je het mij vraagt. Wacht maar, binnen nu en 2 maanden heb ik alles gecheckt waar Othello in mee doet, held.

avatar van Osiris Apis
Wat vind je zo goed aan hem? Begin maar met zijn album Elevator Music. Hij heeft ook nog een album met live jazz muzikanten en hij zit in de groep Lightheaded met Braille en Ohmega Watts.

RedLightCityBoy
Osiris Apis schreef:
Wat vind je zo goed aan hem?

Alles: Stem is perfect, relaxte flow, goede timing (en hij wordt natuurlijk ook sterk geholpen door de productie).

avatar van dilladawg
heerlijke beats,lekker vee soul.

Rene1979
Heel goed album

Rene1979
Ik heb deze cd vandaag in de bus gehad. Het blijft een heerlijk jazzy cdtje van Mr. Joachim. Hij bewijst een prima producer te zijn en de rappers zijn prima.