Fifty Foot Combo - The Monstrophonic Sound - Live at Ernesto's (2004)

Belgiƫ

19. Comin' Home
  20. Tube City
avatar van titan
titan (crew)
Dit is instrumentale rock 'n roll zoals ik het graag hoor. Als door een bende hongerige wolven achterna gezeten gaat de band tekeer. De drummer slaat met krachtige en haastige adrenalinestoten op zijn drumvellen, de toetsenist gaat als een ADHD-er tekeer achter zijn hammondorgel en de gitarist fabriceert een moddervette surfsound met flink veel fuzz en reverb. Heerlijke uit-je-dakplaat, 4*.

avatar van cornucopia
Juist, Titan! Ik heb ze een keer live gezien en dan spat de energie er nog meer van af! Ik vind dit echt een fantastische live-plaat! Aanrader!