Milk Inc. - Forever (2008)

Belgiƫ

10. Live Her Life (3:15)
  11. Ouch Damn (3:25)
  12. Invisible (4:22)
  13. Perfect Lie (3:15)
  14. Tonight [Live Forever Concerts] * (4:36)
  15. Sunrise [Live Forever Concerts] * (4:22)
  16. Guilty [Live Forever Concerts] * (3:53)
  17. Forever [Live Forever Concerts] * (5:03)
  18. Perfect Lie [Live Forever Concerts] * (3:25)
avatar van Azzurro
een beetje respect voor andere mensen hun muzieksmaak zou hier wel niet misstaan. Ik dacht dat dit een hoogstaand forum was...

Als je niet van deze muziek houdt, blijf hier dan alstublieft gewoon weg. Ik ga ook geen commentaren zetten bij Metallica, want ik heb ook niets met die groep...

Guardian of Isis
Was maar een grapje. Maargoed, ik heb mijn zegje gedaan, dus ik zou zeggen, geniet er nog maar van, Azzurro!

avatar van NewYorkCityLight
Album staat weer op 1... In de 24e week is ie weer van #6 naar #1 gestegen (in Ultratop50).
Ik snap niet waar die belangstelling voor Milk Inc. opeens vandaan komt, sinds geen enkel eerder album #1 heeft gehaald en toch wat succesvollere singles hadden, maar ze doen het in ieder geval goed

avatar van monique
Het enigste nummer van Milk Inc wat goed was is '' La Vache" uit 1997

PriestMaiden
Zoals age zei: de zangeres is niet mis. Er is veel slechtere muziek dan milk inc hoor.

Lost Highway
NewYorkCityLight schreef:

De reden is dat de nieuwe Forever extra live materiaal bevat, vandaar de heropleving van dit album.

avatar van NewYorkCityLight
Oh, vandaar, ik vond het al zo raar
Want hij was al bijna uit de album top50.

Ik heb het album trouwens nog een paar keer beluisterd en ik ga m'n stem waarschijnlijk verhogen...
Het beste nummer is Maniac... het begin deuntje daarvan komt me zo bekend voor, (en niet van het origineel ofzo) en ik heb geen idee waarvan, en het knaagt aan me . Ook een recent nummer dacht ik?

avatar van NewYorkCityLight
CD is beter dan ik had verwacht. Heb ook 3 andere CD's van Milk Inc. hierna gedownload (Closer, Land Of The Livin' en Supersized). Maar deze is toch wel de beste.

Er staan 7 nummers op die ik echt fantastisch vind... (Summer Rain, Maniac, With You, Race, Tonight, Sunrise en Live Her Life), de rest is niet heel erg bijzonder...

Favorieten (die ik heb aangeklikt):

- Perfect Lie
- Ouch Damn

avatar van friday the 13 th
1,0
Flauw album dit. Toch wel raar hoe Milk Inc van stijl veranderd is doorheen de jaren of laten we zeggen "juist niet". Altijd diezelfde flauwe beats en dan die kortzichtige teksten.

Waar is de tijd van nummers al la vache en in your eyes, de enigste liedjes van Milk Inc die er echt bovenuit springen.

De rest is te comemrcieel en vooral te veel van hetzelfde;

avatar van NewYorkCityLight

Voor de rest vind ik dat je wel gelijk hebt, ik was nogal positief, maar Milk Inc. laat een inspiratieloos album achter. Laat ze echte trance maken op de volgende.

Jazzthieve
Flauw, ongeïnspireerd, dom en ronduit saai...Belachelijk album dit.

stomme Hollanders van mijn....
dit is echte dance muziek !!
wat zitten jullie nu te zagen van dat Regi Nooit niet live speelt of Linda nooit live zingt !!
miss is het niet live tijdens een concert waar ze maar 1 lied moeten zingen..
maar op hun eigen concerten waar van er weer 6 zijn uitverkocht in het sportpaleis spelen en zingen ze wel tegelijk live !!
en ze zijn super goed !
doet het maar eens na wat Regi al 10 jaar doet e !
dus stop met te zagen dat het niet goe is als ge er niks van kent !!
en als het u genre niet is zwijg dan gewoon.

avatar van Azzurro
mathias265 schreef:
stomme Hollanders van mijn....
dit is echte dance muziek !!
miss is het niet live tijdens een concert waar ze maar 1 lied moeten zingen..
en ze zijn super goed !
doet het maar eens na wat Regi al 10 jaar doet e !
dus stop met te zagen dat het niet goe is als ge er niks van kent !!
en als het u genre niet is zwijg dan gewoon.

volledig mee akkoord.
En vergeet zeker het belangrijkste niet: Milk Inc. is meer dan Regi en Linda alleen! Milk Inc. is een volledige band, met de beste muzikanten van België. Een betere drummer dan Michael Shack bijvoorbeeld vind je nergens!

avatar van hansjuvefan
Azzurro schreef:
Een betere drummer dan Michael Shack bijvoorbeeld vind je nergens!

Dan zou je toch nog best eens rondneuzen op youtube hoor. Hij is zeker geen slechte drummer, maar ik ken veel betere

Cardia
Voor zo eens 1 liedje gaat het wel. Maar een heel album vol?
Alle nummers lijken op elkaar, en de muziek is practisch ook steeds hetzelfde.
En dan het feit dat Milk Inc op 4 jaar tijd 4 albums heeft uitgbracht...
Zo wordt je dat toch kotsbeu :s

Dit is best wel jammer... Aangezien de nummers apart van elkaar gezien nog niet zo slecht zijn.

avatar van Jonas169
Weinig verassend! Steeds hetzelfde...
Blijkbaar zal Regi de koe uitmelken tot ze volledig is uitgemolken... Hopelijk vlug!

PriestMaiden
Perfect Lie en Summer Rain blijven wat de beste nummers voor mij van deze cd.

Maidenfreak
Zwaar prutswerk zoals gewoonlijk van Regi, Perfect Lie is enig goed nummer.

avatar van LinkinPark90
Jonas169 schreef:
Weinig verassend! Steeds hetzelfde...

Het is gelukkig al aan het gebeuren zie sportpaleis reeksen.