Black Wall Street - Welcome to Wall Street: Let the Hazing Begin (2008)

Label: Black Wall Street

16. Haterz
  17. Walk in the Streets
  18. Outro
avatar van Capo Regime
Nou de cover ziet er in ieder geval veel belovend uit

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Dit is toch nog minder dramatisch. En dat is nou net een van de weinige pluspunten van de cd. Het is zo slecht (tekstueel met name) dat het toch ook weer grappig is. The Game is de enige die kan rappen, maar is tekstueel zo mogelijk nog minder dan op zijn eigen albums. Zijn aandeel is ook wel erg beperkt, het is meer de bedoeling om de andere leden te promoten. De beats zijn bijna allemaal waardeloos en zullen het zelfs in menig club slecht doen. Commercieel wordt het hoogstwaarschijnlijk niks, dus ik snap niet echt wat de bedoeling is van deze cd. Tenzij het moet zijn om te bewijzen hoe gangster ze allemaal wel (niet) zijn. Vanwege het hoge vermakelijkheids gehalte een dikke 1*

Lil Wayne op Bandana: Hulde zo slecht is het nog niet geweest dit jaar . Nummer doet me denken aan de remix van Geen Blood Geen Crip. Ik heb het maar aangeklikt als mijn favoriet, zelde zo gelachen (de verse hier onder geeft een indicatie hoe slecht het nummer is, de verse is overigens niet van Lil Wayne).

I'm the shit nigga,
I'm on another level.
I'm on fire bitch,
Come dance with the devil.

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Rhythm & Poetry schreef:
Dit is toch nog minder dramatisch. [/i]

Dit is nog minder dán dramatisch bedoel ik.

avatar van Game
Deze nummers zijn allemaal al minimaal 2 jaar oud. Black Wall Street dropt om de paar maanden een mixtape genaamd "BWS Radio". Ze zijn nu bij deeltje 4.

Over dit album:

Ik vind Juice een hele aangename rapper. Zijn teksten zijn oke, maar hij moet het vooral hebben van zijn stem en zijn swagger. Nummers zoals Midnight Rider, Rollin' (geproduceerd door Kanye West!) en I Got You zijn echt pareltjes.

Nu Jerzey Devil daarentegen is echt wack. Hij is ook meer een producer dan rapper.

Moet er trouwens niet bijstaan welke artiest welk nummer doet?

Game schreef:
Moet er trouwens niet bijstaan welke artiest welk nummer doet?
Niet als het een Black Wall Street-album is. We gaan bij de platen van Wu-Tang ook niet per nummer neerzetten wie er rapt .

MJ_DA_MAN schreef:

Maar Black Wall Street is een label, geen groep zoals Wu-Tang.

Dit is ook meer een mixtape, mogen die wel toegevoegd worden?

avatar van MJ_DA_MAN
Alles wat te koop is mag erop, en dat is ie. Ik zag overigens hier Trust Family als label en niet BWS. Maar ik weet verder geen reet over deze formatie/label, dus.

avatar van Game
Vaag...Waarom zou BWS iets uitbrengen van hunzelf onder een ander label terwijl ze het zelf kunnen?

Maar goed, bedankt voor de info.

avatar van MJ_DA_MAN
Oh lol, ik zie nu pas dat hier op MuMe Trust Family ook als label staat .

avatar van TheLegacy
Een 4,5 Game? Lijkt me toch wel héél hoog voor deze mixtape?

avatar van Game
Ik zag het nu pas, lol. Ik ben een BWS groupie

Toch 'maar' een halfje eraf, geen slechte mixtape omdat Juice en The Game hele goede nummers hier op hebben. Nu Jerzey Devil is gewoon wack. En de laatste man, Clyde Carson, stelt teleur. Weliswaar is Doin' That geproduceerd door JR Rotem, maar Sean Kingston had van mij weg mogen blijven...

t-h-y-$
Game schreef: