Kam Moye - Self Centered EP (2008)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Where & Why (3:15)
  2. Welcome to My Life (2:59)
  3. Change of Heart (4:06)
  4. Reach One (3:55)

met Kaze

5. Around the World (3:56)

met DJ Wreckineyez

6. Black Enough? (4:12)
  7. Give It Up (3:27)
  8. Self-Centered (2:55)
avatar van Rhythm & Poetry
Opnieuw goed werk van Supastition, een uitstekend MC. Dit is een EP die mij weer uitstekend zoet houdt, ben benieuwd naar zijn volgende album.

avatar van jelmer19
Overigens gratis te downloaden op zijn Myspace

avatar van jelmer19
Rhythm & Poetry schreef:
Ben benieuwd naar zijn volgende album.

Na deze EP ben ik ook erg benieuwd. Want alle 8 nummers zijn van een opvallend hoog niveau. Erg fijn om op te zetten en te genieten van een half uurtje hiphop zoals het hoort te zijn. Sterke soulvolle producties en goeie raps. Supa bewijst dat hij 1 van de beteren in het wereldje is. Kies een willekeurig nummer en het bewijs is geleverd.
Waarom in eens van Supastition naar Kam Moye is mij trouwens een raadsel. Zolang z'n muziek er maar niet minder op wordt vind ik het geen probleem.

avatar van Osiris Apis
Weer fijn werk van Supastition.

avatar van Sjoerd_
Erg dope. Dope soulvolle producties en het niveau van de raps is ook hoog. Chill om naar te luisteren.