Saga - Phase 1 (1997)

Label: Steamhammer

1. Half the Time (7:06)
  2. Old Man (4:30)
  3. Hangman (7:49)
  4. You're Not Alone (5:36)
  5. Mouse in a Maze (5:45)
  6. Don't Bother (4:05)
  7. Hot to Cold (5:41)
  8. Don't Step Out of Line (5:17)
  9. You're Not Alone [Live] * (7:45)
avatar van Dempsey63
Past goed in het wat oudere werk van Saga. Wat mij betreft twee uitschieters naar boven, Don´t step out of line. Als je deze tekst goed beluisterd, dan weet je waar onze regering mee bezig is. Hangman is de tweede uitschieter, goed gezongen met veel gevoel.

Ozric Spacefolk
Dit had de tweede plaat moeten worden van Saga.

Opgenomen in 1978 in de Phase One studios, zijn alleen 3 songs (You're Not Alone, Mouse in a Maze en Hot to Cold) op Images of Twilight terecht gekomen.

Verder staan er hier een aantal tracks op die onterecht nooit op een studioplaat terecht zijn gekomen; ik noem Half the Time, Hangman, Oldman en Don't Step Out of Line.

Alleen Don't Bother is een niemendalletje.

Helaas is er niet veel info over deze plaat, dus of deze met keyboardspeler Peter Rochon of met Gregg Chadd is opgenomen, is mij onbekend.