Karat - Über Sieben Brücken (1979)

Oost-Duitsland
Label: Amiga

1. Introduktion (1:23)
  2. He, Mama (3:20)
  3. Blues (2:42)
  4. Wilder Mohn (4:10)
  5. Musik zu Einem Nicht Existierenden Film (2:50)
  6. Auf den Meeren (6:00)
  7. Das, Was Ich Will (1:00)
  8. Gewitterregen (4:20)
  9. Albatros (8:15)
  10. Wenn das Schweigen Bricht (5:10)
  11. Über Sieben Brücken Mußt du Gehn (3:10)
avatar van 93.9
Tja track 11 is gewoon zo'n goed nummer. Vaak door het leven als 'guilty pleasure', oftewel een mascarade voor meelopers die nergens vooruit durven komen.
Foute uur, guilty pleasures etc, typisch een fenomeen van deze hypocriete samenleving anno nu..

avatar van Jan 1970
Guilty pleasures zijn heerlijk. En wie geen ABBA in zijn cd-kast heeft staan mist een muziek-gen!
Maar leeftijd speelt een rol in het er voor durven uitkomen denk ik. Ik schaam mij geenszins voor mijn cd-collectie met The Cats naast Johnny Cash, Falco naast Fairport Convention en Albert Hammond naast Herbie Hancock