Five O'Clock Heroes - Speak Your Language (2008)

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Rock / Pop
Label: Glaze

1. Judas (3:09)
  2. New York Chinese Laundry (3:42)
  3. Who (3:52)

met Agyness Deyn

4. Speak Your Language (2:57)
  5. Alice (2:47)
  6. Trust (2:44)
  7. Don't Say Don't (4:03)
  8. Everybody Knows It (3:08)
  9. These Girls (2:58)
  10. God and Country (2:56)
  11. Radio Lover (3:55)
  12. Happy Together (3:01)
  13. Grab Me (6:05)
avatar van Roelio87
Hier heb ik zolang op gewacht. Het orginele is er wel vanaf, want dat maakte het eerste album zo fantastisch, maar het niveau qua muziek is niet gedaald dit album het is gewoon weer genieten.
Mijn favorieten zijn toch wel Who, Alice en Don't Say Don't

avatar van Roelio87
For the record, ik weet dat hij nog niet uit is, maar hij is al wel gelekt, dus ik ben al aan het genieten hier

avatar van coldwarkids
Ik vind Judas toch wel een uitschieter.
De rest met nog wennen.

avatar van TerryA
de single Who (met supermodel Agyness Deyn) is best goed aan te horen ... al is het misschien een beetje te gecoordineerd met de samenwerking met Agyness? - time will tell ...
het is wel zo dat de stem van Agyness stukken beter klinkt dan toen Kate Moss mee probeerde te zingen met Babyshambles een paar jaar geleden!

Zeertjuh
Jawell opnieuw een vermakelijk album!!! net als de 1e al vond ik die wel iets beter. Maar alsnog is dit een prima cd

avatar van midnight boom
heb nog niks gehoord maar ben heel benieuwd, de vorige was fantastisch!

avatar van Mark DJ
het is weer een superalbum, bijna even goed als de eerste... alleen jammer dat de originaliteit eraf is, maar dat maakt de muziek zeker niet minder!

avatar van mr-mucho
duidelijk invloeden van the police. lekkere chill rock. inderdaad weinigs orgineels maar toch erg lekker om op een zomerdag op te zetten. voor mij is de titel track op dit moment het beste nummer. heb de rest nog niet echt op me laten in werken.

Maar eens achterna

avatar van TerryA
nu deze album in zijn geheel beluisterd (zie eerdere opmerking van 27 juni 2008, 16:24 uur) en het valt tegen en lijkt nu meer op dat de single Who een publicity stunt was om samen met Agyness Deyn iets te doen ... album is niet slecht maar helemaal niks bijzonders en omdat deze band al een tijdje mee gaat valt dus erg tegen. het is een saai album. een 5+ uit 10 is maximaal dat ik hier voor kan geven

avatar van Mark DJ
TerryA schreef:

zo lang gaan ze nog niet mee hoor
maar je hebt wel gelijk dat het originele wat ze toen ze goed maakte eraf is, maar ik vind het zeker geen saai album het is nogsteeds op hetzelfde niveau ongeveer, misschien een tikkeltje lager, maar dat kon ook bijna niet anders...

avatar van Urbanoetang
Who is best een aardige single. Misschien toch maar eens proberen.

tijd geleden dat ik zo'n lekker nummer heb gehoord als Alice.